Τεχνολογία

Adult Friend Finder: Πιθανή διαρροή στοιχείων εκατομμυρίων λογαριασμών!

Adult Friend Finder: Πιθανή διαρροή στοιχείων εκατομμυρίων λογαριασμών!
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας έχουν αρχίσει ήδη έρευνες.

Στοιχεία μέχρι και 412 εκατομμυρίων λογαριασμών της ιστοσελίδας για ενηλίκους Adult Friend Finder (σεξ και ανταλλαγή συντρόφων) έχουν διαρρεύσει, σύμφωνα με αναφορά της Leaked Source.

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας έχουν αρχίσει ήδη έρευνες, επισημαίνοντας- σύμφωνα με το BBC- ότι έχει επιδιορθωθεί ένα τρωτό σημείο, χωρίς όμως να επιβεβαιώσουν πως υπήρξε παραβίαση. Η διαρροή αυτή φέρεται να έχει να κάνει με στοιχεία για εγγραφές 20 ετών, περιλαμβανομένων λογαριασμών που έχουν διαγραφεί. Επίσης, η μητρική εταιρεία κατέχει και ιστοσελίδες ενήλικου περιεχομένου με webcams, στοιχεία για εγγραφές στις οποίες θεωρείται επίσης πως έχουν διαρρεύσει.

«Μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, το Friend Finder έχει λάβει έναν αριθμό αναφορών σχετικά με πιθανά προβλήματα ασφαλείας, από μια ποικιλία πηγών» δήλωσε στο ZDNet η αντιπρόεδρος του Friend Finder Networks, Νταϊάνα Μπαλού. «Αφού είχαμε αυτή την πληροφόρηση, προβήκαμε σε σειρά ενεργειών για να εξετάσουμε την κατάσταση και φέραμε τους σωστούς εξωτερικούς συνεργάτες για να υποστηρίξουν την έρευνά μας».

Όπως αναφέρει η Leaked Source, πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαρροή που έχει δει. Η συγκεκριμένη εταιρεία παρέχει μια δωρεάν υπηρεσία, που ενημερώνει τους επισκέπτες εάν η ασφάλεια του email τους έχει παραβιαστεί, αλλά χρεώνει για να υποδείξει ποια είναι ακριβώς τα δεδομένα που έχουν διαρρεύσει. Όπως ανέφερε, τα logins του Friend Finder Network δεν θα είναι searchable προς το παρόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments