Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ σε Σπυράκη: “Ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο ψέμα τα περί έντιμης ΝΔ”

ΣΥΡΙΖΑ σε Σπυράκη: “Ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο ψέμα τα περί έντιμης ΝΔ”
Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή της η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.

Με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι όποιος την διαβάσει μένει με την εντύπωση ότι «η κ. Σπυράκη ζει σε άλλη χώρα».

Με αιχμηρό ύφος σχολιάζει τη δήλωση της κ. Σπυράκη ότι η Ν.Δ. «δεν έχει να λύσει κανένα λογαριασμό με τη χρηματοδότηση του», λίγες μέρες μετά όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «από τις αποκαλύψεις για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία υπερβαίνουν τα 223 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και για τις δικαστικές έρευνες που διεξάγονται σχετικά με ενδεχόμενες παρανομίες που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο συνήφθησαν».

Επιπλέον, στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ συστήνει στην κ. Σπυράκη «να ρωτήσει το κόμμα της και τον Κυρ. Μητσοτάκη σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρηματοδοτούσε η Siemens τη ΝΔ από το 1990 και μετά. Ή να ρωτήσει τον κ. Φρουζή της Novartis, ο οποίος συνέτασσε εκθέσεις για τις άριστες σχέσεις που διατηρούσε με τις ελληνικές κυβερνήσεις από το 2010 ως το 2014, για να αναφερθούμε μόνο σε κάποιες από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις. Επίσης, μάλλον η κ. Σπυράκη έχει ξεχάσει και την πρόσφατη συζήτηση στη βουλή για την υπόθεση NOOR1, όπου ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να καλύψει πλήρως τον κ. Μαρινάκη».

Τέλος, «τα περί άσπιλης και έντιμης ΝΔ, θα μπορούσαν να γίνουν κατανοητά μόνο ως ετεροχρονισμένο, κακόγουστο και προσβλητικό πρωταπριλιάτικο ψέμα», καταλήγει το κόμμα της Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απάντηση ΥΠΕΞ σε ΝΔ για τη συνάντηση Κοτζιά-ΚουμουτσάκουΕπίθεση Τούρκου υπουργού στον Καμμένο: Είναι άμυαλοςCNBC: Οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στις αγορέςΚουμουτσάκος: "Γιατί πάω στην ενημέρωση του Κοτζιά"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments