Lifestyle

Power of Love: Έξαλλος ο Δώρος με την Αθηνά – Ανακοίνωσε τον χωρισμό τους (pic)

Power of Love: Έξαλλος ο Δώρος με την Αθηνά – Ανακοίνωσε τον χωρισμό τους (pic)
Με ένα μήνυμα στο Instagram ο Δώρος αποκάλυψε τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στο σπίτι του Power of Love. Τι συνέβη ανάμεσά τους.

Μία ανακοίνωση – βόμβα έκανε ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος μέσω Instagram τρέλανε τους θαυμαστές του Power of Love. Ο Δώρος ανακοίνωσε το τέλος στη σχέση του με την Αθηνά.

Έπειτα από πολλούς καυγάδες και επανενώσεις, ο Δώρος Παναγίδης φαίνεται πως είναι πλέον αποφασισμένος να τερματίσει τη σχέση, που δημιούργησε μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ με την Αθηνά, αν και η ίδια έχει δηλώσει ότι τον αγαπάει και θέλει να είναι μαζί του.

Μένει να δούμε την απάντηση της Αθηνάς και αν αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός.

Δείτε την ανάρτηση του Δώρου:

Τα πράγματα δεν είναι όμως όπως φαίνονται…  Ο Σωκράτης, ωστόσο, έβαλε τα πράγματα στη θέση του και… καθησύχασε τους φανς, λέγοντας σε live που έκανε στο Instagram πως χάκαραν το προφίλ του Δώρου και ανήρτησαν την είδηση «χωρισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Power of love: Άγριος καβγάς Αθηνάς – Αλεξάνδρας (vid)Μαρία Μπακοδήμου: Πασχαλινή εκδρομή από το… παρελθόν (pic)Power of Love: Τα καρφιά του Ισαάκ Σεμερτζίδη – Που κοιμούνται οι παίκτες (vid)Η Άννα Λορένη ξανά χτυπά με εμφάνιση που θα σε… στείλει (pic)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments