Ελλάδα

(UPD) Συμπλοκή με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη (pics&vid)

(UPD) Συμπλοκή με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη (pics&vid)
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη, άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών από το μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στην Πυλαία Θεσσαλονίκης σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών από το μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να κάνουν έλεγχο και ανταπέδωσαν τα πυρά.

Παράλληλα, με μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται να συνδέονται οι πυροβολισμοί αν και προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία. Ωστόσο, περίοικοι ανέφεραν ότι άτομα που βρίσκονταν υπό παρακολούθηση, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών άνοιξαν πυρ εναντίον τους, ενώ οι αστυνομικοί με τη σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αθηναϊκού πρακτορείου, υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ έγιναν συλλήψεις. Από δικαστικές πηγές προκύπτει ότι η επιχείρηση συνδέεται με τη δράση υπόπτων του κοινού ποινικού δικαίου.

Κατά τις ίδιες πηγές, ανάμεσα σ’ αυτούς που αναζητούνται για να συλληφθούν φέρεται άνδρας, γεωργιανής καταγωγής, που κρατείτο κατά το παρελθόν στις φυλακές Διαβατών, ενώ έχει χαρακτηριστεί από τις διωκτικές Αρχές ως ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης με διεθνή δράση.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ώρες από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το life-events.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην επιτροπή δεοντολογίας ο Φωκάς – Ζήτησε συγγνώμη για τα συνθήματαΔιανομή νωπών προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δ. ΘεσσαλονίκηςΥποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο ΑηδονόπουλοςΔωρεάν εμβολιασμοί στο δήμο Θεσσαλονίκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments