Αυτοδιοίκηση

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: «Τσουνάμι» παραιτήσεων λόγω ΔΕΗ

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: «Τσουνάμι» παραιτήσεων λόγω ΔΕΗ
O ίδιος ο Περιφερειάρxης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, απειλεί να παραιτηθεί αν πωληθούν τα εργοστάσια της ΔΕΗ.

Σφοδρές αντιδράσεις, παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις στελεχών και συνεργατών του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, προκαλεί η πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στην περιοχή.

Το θέμα φαίνεται ότι τις επόμενες μέρες θα λάβει μεγάλες διαστάσεις, αφού ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, απειλεί να παραιτηθεί αν πωληθούν τα εργοστάσια της ΔΕΗ! «Αν υπάρξει αγοραστής, τον κηρύσσουμε ανεπιθύμητο. Αν τον εγκαταστήσουν δεν θα στρώσουμε κόκκινο χαλί. Θα παραιτηθώ από περιφερειάρχης», δήλωσε ο κ. Καρυπίδης που συμμετείχε μαζί με το δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο σε συνέντευξη, που έδωσε η ΓΕΝΟΠ αντιδρώντας για τους σχεδιασμούς του ΥΠΕΝ και της κυβέρνησης.

Πάντως ο χορός των έντονων αντιδράσεων στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε. Συγκεκριμένα την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη “Ανατροπή – Δημιουργία” του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς και την παραίτησή του από την “Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πώληση της ΔΕΗ.

Επίσης την παραίτησή του από τη θέση του εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπέβαλε ο Παντελής Αργυριάδης «ως ελάχιστη πράξη αντίδρασης», όπως δήλωσε στην επικείμενη πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ απεργία: Διακοπές ρεύματος από Δευτέρα

Από τη Δευτέρα οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠΚατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη (vid)Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments