Ελλάδα

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί από την πτώση μικρού αεροσκάφους (pics&vids)

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί από την πτώση μικρού αεροσκάφους (pics&vids)
Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδας, με τραγικό αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην περιοχή επικρατούσε πολύ δυνατός αέρας.

Συναγερμός στις Αρχές από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους. Ο πιλότος και ο επιβαίνων στο αεροσκάφος απεγκλωβίστηκαν λίγο μετά την πτώση. Ο ένας εκ των δύο βρέθηκε εκτός της ατράκτου του αεροσκάφους και καταπλακώθηκε, ενώ ο δεύτερος λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Από τις πρώτες εικόνες, φαίνεται ότι ο πιλότος προσπάθησε να προσγειώσει το αεροσκάφος, καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε λίγο πριν από τις 16.00. Στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατούσε πολύ δυνατός αέρας.

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν άγνωστα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι δύο νεκροί ήταν ηλικίας 50 και 55 ετών.

Το σημείο που κατέπεσε το αεροσκάφος

Δείτε βίντεο από το Nafpaktianews

Πηγή: nafpaktianews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους κοντά στη Ναύπακτο – Ένας νεκρός (pics&vids)Ξεκίνησε η επιχείρηση ανέλκυσης του μοιραίου Mirage 2000-5

Πτώση Mirage: Πώς θα γίνει η ανέλκυσή του από τον βυθό της Σκύρου (vid)

Το αντίο της 114ης Πτέρυγας Μάχης στον σμηναγό Μπαλταδώρο (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments