Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Θρίλερ με το νεκρό βρέφος – Τι δείχνουν οι έρευνες

Νέα Σμύρνη: Θρίλερ με το νεκρό βρέφος – Τι δείχνουν οι έρευνες
Συνεχίζονται οι έρευνες στην πολυκατοικία που εντοπίστηκε νεκρό ένα νεογέννητο βρέφος. Άνδρες της ασφαλείας για δεύτερη ημέρα ελέγχουν επίσης και τις υπόλοιπες πολυκατοικίες τόσο στην οδό Πριγκηπονήσων όσο και στους γύρω δρόμους.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα νεογέννητο βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με βασικά ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα.

Το μωρό εντοπίστηκε περίπου στις 4 το απόγευμα σε έναν κοινό ακάλυπτο που περιβάλλεται από τις γύρω πολυκατοικίες. Το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο και τυλιγμένο σε σεντόνι ήταν πεσμένο πάνω σε μια τέντα-δίχτυ που είχε τοποθετηθεί στον ακάλυπτο.

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα θα δώσει ενδεχομένως η νεκροτομή που θα γίνει την Δευτέρα καθώς παραμένει άγνωστο αν το μωρό πέθανε από πτώση, τις κακουχίες ή το κρύο, αν γεννήθηκε νεκρό ή αν το σκότωσε κάποιος μετά τη γέννησή του.

Η ΕΛΑΣ παίρνει καταθέσεις από τους ενοίκους όλων των πολυκατοικιών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί όλοι οι ένοικοι όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει κλείσει το κύκλος των υπόπτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει αν η γυναίκα που το γέννησε είναι ένοικος της πολυκατοικίας ή όχι. Ο κύκλος των υπόπτων έχει ξεκινήσει από τα κοντινά διαμερίσματακαι θα διευρυνθεί εάν δεν προκύψουν στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα Σμύρνη: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (pics)

Πετρούπολη: Άνδρας πέταξε το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί από την πτώση μικρού αεροσκάφους (pics&vids)Σοκ στην Κόρινθο: Ασθενής έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments