Διεθνή

Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Σε ιατροδικαστική εξέταση υποβλήθηκε ο 15χρονος γιος του ζευγαριού

Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Σε ιατροδικαστική εξέταση υποβλήθηκε ο 15χρονος γιος του ζευγαριού
Η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου, εξέτασε σήμερα τον 15χρονο γιο των δύο θυμάτων της δολοφονίας της περασμένης Πέμπτης στο Στρόβολο της Λευκωσίας.

Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού, που δολοφονήθηκε στο Στρόβολο της Λευκωσίας σε μια υπόθεση που σόκαρε την Κύπρο, υποβλήθηκε σήμερα σε ιατροδικαστική εξέταση.

Την εξέταση πραγματοποίησε η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου.

Στην εξέταση παρόντες ήταν οι ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Μάριος Ματσάκης, όπως επίσης οι δικηγόροι της οικογένειας και παιδοψυχολόγος.

Σύμφωνα πληροφορίες η κ. Σπηλιοπούλου εντός των ημερών θα καταθέσει την έκθεσή της. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ANT1 η ιατροδικαστής δεν βρήκε ίχνη από αιχμηρό αντικείμενο ή γρατζουνιές στο σώμα του 15χρονου.

Εντός των επόμενων δύο ημερών η Αστυνομία θα μεταβεί στη Νομική Υπηρεσία με όλα τα στοιχεία της υπόθεσης για περαιτέρω οδηγίες.

Πριν ληφθεί κατάθεση από τον 15χρονο, θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί όλο το υλικό της υπόθεσης ώστε να υποβληθούν συγκεκριμένες ερωτήσεις στο μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, της διπλής δολοφονίας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ η κ. Σπηλιοπούλου ζήτησε να ενημερωθεί για διάφορα άλλα ζητήματα για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και ακολούθως θα ενημερώσει τις ανακριτικές αρχές για τα πορίσματά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κύπρος: Το χρονικό της δολοφονίας του άτυχου ζευγαριού

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος

Δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία: Αιμορραγικό σοκ έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή (vid)Κύπρος: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments