Ελλάδα

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πεύκη

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πεύκη
Έκρηξη σε ΑΤΜ προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα τη Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Αμαρουσίου και Λέλας Καραγιάννη στην Πεύκη.

Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Πεύκη προκάλεσαν άγνωστοι στις 03.45 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αμαρουσίου και Λέλας Καραγιάννη στην Πεύκη.

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα που περιείχε το ΑΤΜ, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο ΑΤΜ και τη τζαμαρία του καταστήματος.

Το ΑΤΜ βρισκόταν έξω από σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Λίγo αργότερα εντοπίστηκαν στο τέρμα της Αγίου Νικολάου στο Καματερό καμένα δυο ΙΧ ίδιας μάρκας και ίδιο μοντέλο και τα δυο. Το ένα από αυτά είχε δηλωθεί ως κλεμμένο, ενώ και το δεύτερο, εικάζουν στην ΕΛ.ΑΣ., ήταν επίσης κλεμμένο αλλά οι ιδιοκτήτες του δεν είχαν προλάβει να το δηλώσουν. Αστυνομικές πηγές συνδέουν τα δυο πυρπολημένα αμάξια με το χτύπημα στο ΑΤΜ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε 1 κιλό κοκαΐνης σε ψυγείο αλβανικού λεωφορείουΠιερία: Λήστεψαν 82χρονη προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗΘεσσαλονίκη: Άνδρας μαχαίρωσε την μητέρα του στην Άνω ΠόληΜέλη σπείρας Αλβανών στην κορυφή της λίστας υπόπτων για τον φόνο Σταματιάδη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments