Πολιτική

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας, πλέον, βγάζει φόβο -Θα τον πάω ως το τέλος»

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας, πλέον, βγάζει φόβο -Θα τον πάω ως το τέλος»
Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι «ο Τσίπρας, πλέον, βγάζει φόβο!».

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ, κατηγορώντας τη ότι αναζητά ευκαιρίες αποσταθεροποίησης ακόμη και με αφορμή τα πιο ευαίσθητα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, κατηγορώντας τη συνολικότερα για «ανεύθυνη και υπονομευτική στάση».

Είπε ότι η εξήγηση αυτής της πολιτικής επιλογής σκιαγραφείται με τον πιο σαφή τρόπο «στον φανατικό λόγο κάποιων συγκεκριμένων εκπροσώπων του παλιού πολιτικού συστήματος που έχουν αναλάβει εργολαβικά την καθοδήγηση του κ. Μητσοτάκη», όπως π.χ. στις πολιτικές αναλύσεις του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου.

Τόνισε ότι αυτό που ζητάνε και που ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να υλοποιήσει «είναι τη δημιουργία ενός αντισύριζα μετώπου». Σχολίασε ότι έχουν καταφέρει «να συγκροτήσουν ένα μαύρο μέτωπο που αποτελείται από ό,τι πιο σάπιο και διαφθαρμένο έχει να επιδείξει αυτή η χώρα, στην προσπάθεια τους να παλινορθώσουν την εξουσία του παλιού πολιτικού συστήματος». Αυτό είπε, αποτελείται, από «εκδοτικά συγκροτήματα, μέσα ψευδούς ενημέρωσης, διωκόμενοι ολιγάρχες, άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου που περνιούνται για επιχειρηματίες».

Κατέληξε, ότι «όλες οι αντιδραστικές δυνάμεις της γερασμένης Ελλάδας κινητοποιούνται στην επιχείρηση να εμποδίσουν και να αμαυρώσουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε τη χώρα από τη κρίση, να βγούμε από τα μνημόνια στα οποία εκείνοι μας έβαλαν”.

Ο Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας όλα αυτά δήλωσε ότι «ο Τσίπρας, πλέον, βγάζει φόβο!».

«Φόβο για το μέλλον, γιατί έρχεται η ΝΔ… Φόβο για το χθες, γιατί γίνονται οι συγκρίσεις με το 2014… Ως προς την εμπάθειά του για μένα, με τιμά και τον ευχαριστώ. Και πάντως, θα τον πάω ως το τέλος!» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

FAZ: Οι Έλληνες σε περιβάλλον εξαθλίωσης – Άρθρο κόλαφος για τον Τσίπρα

Κομισιόν: Εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος

Θετικά μηνύματα για την ελληνική οικονομία – Τα βλέμματα στο χρέος

Τζακ Λιου: Σε καλό δρόμο η υπόθεση του ελληνικού χρέους

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments