Αθλητισμός

Αποκάλυψη στη Δίκη – Ιδού το mail Σκουτέρη που ερευνάται για τη δίωξη

Αποκάλυψη στη Δίκη – Ιδού το mail Σκουτέρη που ερευνάται για τη δίωξη
Τι αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής;

Στις προηγούμενες εκπομπής η Δίκη της Δευτέρας αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης διώκεται πειθαρχικά για την απόφαση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, η οποία ανακοινώθηκε ξημερώματα της Κυριακής 11 Μαρτίου.

Σήμερα η Δίκη αποκαλύπτει το email του αθλητικού δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη προς τον συνάδελφό του Κωνσταντίνου Δεμέστιχα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Το περιεχόμενο του μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλη με ανώνυμη επιστολή στην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και Γενική Επιθεωρήτρια Δικαστηρίων Χρυσούλα Παρασκευά και ερευνάται από την αεροπαγίτη Διονυσία Μπιτζούνη, η οποία διεξάγει πειθαρχική προκαταρτική για 3 μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που ελέγχονται για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης.

Το email εστάλη από τον κ. Σκουτέρη του βράδυ της 12ης Μαρτίου 2018, δηλαδή την επομένη της μεταμεσονύχτιας εφετειακής απόφασης για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Στο μήνυμά του ο κ.Σκουτέρης, απευθυνόμενος στον εισηγητή της Επιτροπής, Κωνσταντίο Δεμέστιχα αναφέρει:

«Δες Κωστή και αυτό το δημοσίευμα (σ.σ. Η προ ολίγου εκδοθείσ ανακοίνωση της ΑΕΚ) και πόσο άδικο είναι για μένα που ήμουν ο μόνος από τους πέντε μας που έλεγα, ότι πρέπει να δημοσιεύσουμε διατακτικό τη Δευτέρα το πρωί, για να μη διαταράξουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και υπό την οποία θα έπαιζαν οι ομάδες. Δες πόσο αντεστραμμένα παρουσιάζει τα πράγματα και πόσο εσφαλμένη εικόνα δημιουργεί, ενώ ήμουν ο μόνος που σας έλεγα, ότι πρέπει α δημοσιεύσουμε την απόφαση γρήγορα.

Γι’αυτό θα καταχωρήσω στο τέλος της απόφασης την προφορική ψηφοφορία που κάναμε για το πότε πρέπει να να δημοσιεύσουμε και το τί πρότεινε ο καθένας».

Το θέμα είναι, ότι η εκπομπή έδειξε στη συνέχεια το σκεπτικό της απόφασης, από το οποίο λείπουν όσα υποστήριξε ότι θα έγραφε ο κ. Σκουτέρης.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments