Ελλάδα

Δολοφονία στο Μαρούσι: Έχουν φύγει στην Αλβανία οι τρεις δράστες

Δολοφονία στο Μαρούσι: Έχουν φύγει στην Αλβανία οι τρεις δράστες
Σκότωσαν τον Θωμά, έκλεισαν το facebook και διέφυγαν στην Αλβανία οι τρεις σεσημασμένοι Αλβανοί κακοποιοί. Διεθνή εντάλματα για τη σύλληψη τους.

Τρεις σεσημασμένοι Αλβανοί, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, είναι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον 19χρονο Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι στις 18 Μαρτίου, αφού η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Όχι όμως και στη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι από την επόμενη κιόλας μέρα διέφυγαν στην Αλβανία.

Κίνητρό τους, φέρεται να ήταν ένα χρέος της τάξεως των 170 ευρώ. Τα χρήματα αυτά φέρονται να χρωστούσαν οι δολοφόνοι στο Θωμά και σε άλλους δυο φίλους του.

Οι δράστες, που μεταξύ άλλων κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος τριών ημεδαπών, φίλων του θύματος, κυκλοφορούν ελεύθεροι στη γειτονική χώρα.

Το χρονικό

Η παρέα των νεαρών, το ξημέρωμα της 18ης Μαρτίου, διασκέδαζε σε μπαρ στο Μαρούσι. Κάποια στιγμή επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους τρεις Αλβανούς και έκλεισαν ραντεβού στην κεντρική πλατεία προκειμένου να διευθετήσουν το χρέος.

Όταν πια συναντήθηκαν, τα αίματα «άναψαν». Ο 33χρονος Αλβανός πιάστηκε στα χέρια με το Θωμά. Την ίδια ώρα, οι τρεις φίλοι του θύματος άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους άλλους δυο Αλβανούς. Ο 33χρονος έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του Θωμά, με αποτέλεσμα να πλήξει την καρδιά του. Ο άτυχος νέος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Παρόλα αυτά, ο δράστης δεν πτοήθηκε και κινήθηκε απειλητικά και με ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίων των δυο συνομήλικων φίλων του 19χρονου!

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, όταν πια η παρέα του θύματος έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως οι δράστες πήγαν στα σπίτια τους στην περιοχή της Κυψέλης. «Έκλεισαν» τα προφίλ τους στο Facebook και μάζεψαν τα πράγματά τους. Το ίδιο πρωί έφυγαν για την Αλβανία, σε μια προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν εκδώσει διεθνή εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους, τα οποία έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες Αλβανικές Αρχές για την σύλληψη των δολοφόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρούσι: Ανήλικες συνελήφθησαν για κλοπή πορτοφολιών σε εμπορικό κέντρο

Έγκλημα στο Μαρούσι: Σήμερα το "τελευταίο αντίο" στον 19χρονο

Μαρούσι: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 19χρονος – Κοντά στην εξιχνίαση η αστυνομία

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν, λέει η φίλη του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments