Πολιτισμός

«Η δυστυχία του να έχεις πεθερά την Έμμα Μπράουν» – Ποιοι παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα (pics & vid)

«Η δυστυχία του να έχεις πεθερά την Έμμα Μπράουν» – Ποιοι παρευρέθηκαν  στην πρεμιέρα (pics & vid)
Πρόκειται για ένα εύπεπτο έργο που βασίζεται στη γραφή και τη σκηνοθεσία του εξαιρετικού Γιάννη Ρωμανού ο οποίος μάλιστα υποδύεται επί σκηνής τον ασφαλιστή Αιζακ Μπερνστάιν που δεν είναι άλλος από το γαμπρό της συμπαθούς , όπως αποδεικνύεται, πεθεράς.

Το Pagenews.gr βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της σπαρταριστής κομεντί με θέμα τι άλλο από μια πεθερά. Η γλυκιά αυτή πεθερούλα είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και σίγουρα δεν είναι μια συμβατική γυναίκα. 

Έχει ταμπεραμέντο, πετάει κακιούλες, μιλά πολύ, φλερτάρει ακόμη περισσότερο και προκαλεί γύρω από τον εαυτό της πολλές ανατρεπτικές και χιουμοριστικές καταστάσεις. Την παράσταση προλόγισε ο ηθοποιός Δημήτρης Μιχαήλ ο οποίος στέφτηκε από ένθερμα χειροκροτήματα.

Της: Έπη Τρίμη

Πρόκειται για ένα εύπεπτο έργο που βασίζεται στη γραφή και τη σκηνοθεσία του εξαιρετικού Γιάννη Ρωμανού ο οποίος μάλιστα υποδύεται επί σκηνής τον ασφαλιστή Αιζακ Μπερνστάιν που δεν είναι άλλος από το γαμπρό της συμπαθούς , όπως αποδεικνύεται, πεθεράς. 

Όλοι οι ηθοποιοί είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και υποδύονται εξαιρετικά τους ρόλους τους.

Η έκπληξη, όμως, είναι ο Κωνσταντίνος Μενούνος που χορογραφεί και παίζει το ρόλο του φοιτητή εφημεριδοπώλη που τον φλερτάρει ασύστολα η Έμμα Μπράουν.

Αποτελεί όπως προείπα έκπληξη γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι ταλαντούχος, έχει αμεσότητα, δουλεύει σκληρά κι έχει εξαιρετική χημεία με τους συναδέλφους του στο σανίδι.

Το θέατρο ήταν γεμάτο από κόσμο που συνεχάρη πολύ ένθερμα όλους τους συντελεστές. Μεταξύ άλλων συναντήσαμε τη Μαρία Γιαμούκη δημοσιογράφος Ερτ2, το Daniel Τσέπερη δημοσιογράφος και παρουσιαστή στο αρτ, την Όλγα Μουργελά ηθοποιό- σκηνοθέτη, την Έλη Αρτοπούλου δημοσιογράφος από το Αρκαδία live, η Νταβατζή Ελευθερία δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο πρωινό μαγκαζίνο του αρτ και ο Δημήτρης Μιχαήλ ηθοποιός.

Μη χάσετε την παράσταση αυτή δεδομένου πως θα ανακαλύψετε πως δεν είστε οι μόνοι που έχετε μια παρόμοια πεθερά στα πόδια σας. Με το πέρας της παράστασης ίσως τη δείτε με άλλο μάτι και καταλάβετε πως αν βρείτε τα «κουμπιά» της ίσως γίνει φίλη και σύμμαχός σας.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το φωτογράφο Angelo. 

Ταυτότητα παράστασης:ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣΠαίζουν:ΕΜΜΑ ΜΠΡΑΟΥΝ η Εύη ΚαλυμνίουΑΙΖΑΚ ΜΠΕΡΝΣΤΑΙΝ ο Γιάννης ΡωμανόςΤΖΕΙΝ ΜΠΕΡΝΣΤΑΙΝ η Μαρία ΔρακοπούλουMr Γκούντμαν ( Ραβίνος) ο Κώστας ΤραφάληςΡΙΤΖ ( προϊστάμενος) ο Ξενοφών ΧαντζήςΜΠΕΡΤ (εφημεριδοπώλης ) ο Αρκάς (από τη Φαλαισία) Κωνσταντίνος ΜενούνοςΧορογραφίες : Κωνσταντίνος Μενούνος Κάθε Σάββατο 21.00 μ. μ. και για λίγες παραστάσεις. Έπεται περιοδεία.Studio Κυψέλης: Σπετσοπούλας 9 & Κυψέλης, Κυψέλη. Τηλ.: 2108819571.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments