Αθλητισμός

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 101-91: Όταν συνήλθε ήταν αργά…

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 101-91: Όταν συνήλθε ήταν αργά…
Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός 101-91: O Oλυμπιακός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και γύρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο από το -21, ωστόσο ο χρόνος για ανατροπή ήταν λίγος και η ψυχραιμία των παικτών της Ζαλγκίρις τον άφησαν εκτός Final-4.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 101-91: Εκτός Final-4 ο Ολυμπιακός που γνώρισε την τρίτη του ήττα στη σειρά με τη Ζαλγκίρις και δεύτερη στο Κάουνας, με τη σειρά να ολοκληρώνεται στις 3-1 νίκες υπέρ της λιθουανικής ομάδας που επιστρέφει στα μεγάλα ραντεβού έπειτα από 19 χρόνια.

Οι ”ερυθρόλευκοι” έδειχναν να βρίσκονται εντός πνεύματος για περίπου μιάμιση περίοδο, ωστόσο η Ζαλγκίρις, όπως και στα προηγούμενα ματς, πάτησε το γκάζι και δεν το άφησε παρά μόνο στα μέσα της τετάρτης περιόδου, χτίζοντας σταδιακά μια διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 21 πόντους.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός έπαιξε το τελευταίο του χαρτί στο τελευταίο δεκάλεπτο, μείωσε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων τη διαφορά, δίχως να καταφέρει να κάνει το κάτι παραπάνω, διότι ο χρόνος ήταν λίγος και η -καλύτερη στη σειρά- Ζαλγκίρις το διαχειρίστηκε άψογα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Εντγκάρας Ουλανόβας που σημείωσε 20 πόντους μαζεύοντας επίσης 9 ριμπάουντ. 

Δεκάλεπτα: 23-22, 51-37, 78-56, 101-91

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments