Ζώδια

Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί. Έχετε νέα από το ερωτικό σας παρελθόν: Επανασύνδεση !

Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί. Έχετε νέα από το ερωτικό σας παρελθόν: Επανασύνδεση !
Επανασυνδέσεις Αστρολογία Σχέσεων 30/04.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Πολλά τα θέματα που έχετε καταπιαστεί αυτήν την εποχή και σίγουρα, θέλετε να τα λύσετε. Ο άνθρωπος σας, θα σας προσφέρει την αμέριστη του βοήθεια σε όλα.

Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος: Μάλλον έχετε κάνει κάλος εντύπωση στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Σαφώς και μπορείτε να μιλήσετε και να ξανα-συστήσετε τον εαυτό σας.

Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι: Η οικονομική ενίσχυση που σας έρχεται, θα διώξει όλες τις δυσκολίες που είχαν καθυστερήσει όλα τα σχέδια μέσα στην σχέση σας.

Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Μη γυρίζετε πίσω σε καταστάσεις και άτομα, που δεν σας έδειξαν και τον καλύτερο τους εαυτό, όταν τους είχατε δώσει την ευκαιρία να είναι κοντά σας.

Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Λέων: Αφήστε τον άνθρωπο σας, να λύσει τα δικά του θέματα, και να είστε σίγουροι, ότι εσείς θα είστε η αμέσως επόμενη του προτεραιότητα.

Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος: Μην αφήστε και τον νέο μήνα, να περάσει χωρίς να τον εκμεταλλευτείτε. Τώρα πια ξέρετε τι και ποιους να αποφύγετε άμεσα.

Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός: Οι μέρες έχουν κάτι καλό να σας φέρουν στην αισθηματική σας ζωή. Κάποιος που ακόμη έχετε μέσα στην καρδιά σας, θέλει επανασύνδεση.

Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Σκορπιός: Οι καταστάσεις που βιώνετε στην προσωπική σας σχέση, σας υποχρεώνουν και για το καλό όλων να δράσετε αστραπιαία, μέσα από αποφάσεις.

Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης: Υπάρχει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας. Η πηγή ως συνήθως είναι, οι πρώην του δεσμεύσεις και λοιπές υποχρεώσεις.

Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Σκεφτείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να δώσετε έναν άλλον αέρα, πιο ερωτικό στον δεσμό σας. Πιθανόν μια εκδρομή να σας έβγαζε από την ρουτίνα.

Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος: Ράβετε και ξηλώνετε μέσα στον δεσμό σας, και τελικά όλο στο ίδιο σημείο είστε. Κάποιος από τους δύο σας, δεν είναι έτοιμος ακόμη για το μεγάλο βήμα.

Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς: Οι οικονομικές – εργασιακές σας συναλλαγές, θα σας φέρουν σε μια πιο ανεξάρτητη κατάσταση, που θα λύσει πολλά προβλήματα του παρελθόντος.

Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments