Αθλητισμός

Ραντεβού ΑΕΚ με Λουντ – “Εδώ θα γίνεις πρωταθλητής”

Ραντεβού ΑΕΚ με Λουντ –  “Εδώ θα γίνεις πρωταθλητής”
Ο Χουλτ, ο Λύμπε και ο κόσμος.

Ο Νίκλας Χουλτ έκανε το δρομολόγιο Λεωφόρο – ΟΑΚΑ τον περασμένο Ιανουάριο και του βγήκε σε καλό. Ο Σουηδός αριστερός μπακ στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα της ΑΕΚ και μάλιστα πρόλαβε να δείξει και στην Ένωση μέρος των δυνατοτήτων του. Είναι δεδομένο πως όσο περνάει ο καιρός θα εμφανίζεται όλο και καλύτερος.

Τον ίδιο δρόμο ετοιμάζεται να πάρει και ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος, που έχτισε καλό όνομα στη χώρα μας με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, έχει τις… ευλογίες του ανθρώπου που πίεσε για να πάρει και τον Χουλτ. Του Νίκου Λυμπερόπουλου. 

Ο Λύμπε έχει ψήσει τον Μελισσανίδη πως ο Λουντ μπορεί να δώσει βοήθειες σε πολλούς τομείς και σε πολλές θέσεις. Μπορεί να παίξει από αμυντικό χαφ, μέχρι "δεκάρι" και εξτρέμ. Είναι παίκτης που έχει αξιοπρόσεκτη σταθερότητα και δεν θα… μουτρώσει τις φορές που θα μείνει στον πάγκο.

Την ίδια ώρα, ο Λουντ δέχεται μηνύματα από πολλούς φίλους της ΑΕΚ προκειμένου να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και να γίνει… πρωταθλητής. "Έλα εδώ για να πάρεις κούπες, όπως έκανε και ο Χουλτ" του γράφουν στα social media.

Κάποιες πληροφορίες λένε πως ο Λουντ έχει κάνει ήδη ραντεβού με ανθρώπους της ΑΕΚ και τους έχει μεταφέρει πως εκκρεμεί μια συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, η οποία θα γίνει σήμερα. Εκεί ο παίκτης αναμένεται να ζητήσει χρήματα που ξέρει εκ των προτέρων πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του τα δώσει. Τα διπλά απ’ αυτά που παίρνει τώρα. Και επί της ουσίας να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ισπανός Φερνάντεζ Μπορμπαλάν διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments