Αθλητισμός

Παίκτης του Παναθηναϊκού στη λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων

Παίκτης του Παναθηναϊκού στη λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων
Τον παρακολούθησαν από κοντά και ετοιμάζονται για κίνηση.

Είχε αρκετά "μάτια" το final four της Κ17 στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στη διαδικασία των πέναλτι. Μεγάλες ομάδες έστειλαν σκαόυτερς να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια και είναι αλήθεια πως ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές έκαναν… κλικ.

Όπως ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος όλη τη σεζόν έχει πάει καταπληκτικά και είναι ένα από τα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει και στην πρώτη ομάδα προκειμένου να τον στελεχώσει.

Οι φήμες λένε πως μέχρι και άνθρωπος της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε στο Αγρίνιο για να τον παρακολουθήσει από κοντά, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για μεγάλες ομάδες της Ισπανίας, όπως η Σεβίλλη και η Βαλένθια, οι οποίες έχουν τσεκάρει τον μικρό και έχουν πάρει πληροφορίες γι’ αυτόν.

Δεν είναι όμως μόνο ο Βαγιαννίδης. Η συγκεκριμένη φουρνιά του Παναθηναϊκού, όπως και εκείνη της Κ15 έχει ξεχωρίσει και οι "πράσινοι" δείχνουν πως κάνουν δουλειά όπως… παλιά στις ακαδημίες τους. Αν αυτό θα μετουσιωθεί και σε στελέχωση της πρώτης ομάδας σε λίγα χρόνια ή σε αρκετά χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, θα το δείξει το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο όρος Αλαφούζου στον Παϊρότζ που αλλάζει τα δεδομένα – Έρχεται τρίτη πρόταση;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments