Γυναίκα

Συμβουλές ομορφιάς από την Έλλη Αγγελιδάκη – 9 Tips

Συμβουλές ομορφιάς από την Έλλη Αγγελιδάκη – 9 Tips
Απλά, εύκολα και γρήγορα. Εννέα συμβουλές για όσα πραγματικά χρειάζεται μια γυναίκα.

Κορίτσια η ομορφιά δε θέλει κόπο αλλά τρόπο! Μην ξεχνάμε πως έχει ιδιαίτερη σημασία η αύρα που αναπνέουμε και όχι τα ένα δύο κιλάκια που δε λένε να φύγουν από πάνω μας. Η αυτοπεποίθηση, ο σεβασμός στο κορμί μας αλλά και στην προσωπικότητά μας είναι το διαβατήριο μας. Μην ξεχνάμε πως εμείς «πουλάμε» τον εαυτό μας. Όπως τον πλασάρουμε οι άλλοι μας βλέπουν. Η γοητεία, δεν είναι πάντα θέμα αψεγάδιαστης ομορφιάς! Άλλωστε θα έχετε παρατηρήσει πως ο έρωτας δεν έχει μάτια, ούτε ζητά μεζούρα και ταυτότητες. Ωστόσο, για τη δική μας ψυχολογία πάνω απ’ όλα και τον αυτοσεβασμό μας καλό είναι να ακολουθήσουμε ως ευαγγέλιο τις συμβουλές μιας γυναίκας που συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα πάνω της και δεν είναι άλλη από την Έλλη Αγγελιδάκη.

Της: Έπη Τρίμη

Να θυμάστε πως όσες συμβουλές και αν διαβάσετε δεν έχουν καμία απολύτως αξία αν δεν τις εφαρμόζετε πρώτα για σας τις ίδιες. Συναντήσαμε λοιπόν την αγαπημένη μας Έλλη και αποσπάσαμε τα μικρά της θαυματουργά μυστικά.

Ό,τι κάνουμε πρέπει να μάς εκφράζει και να μην είναι ενάντια στη φύση μας!

Τα tips της Έλλης:

1.Δεν ξεχνάμε ποτέ να φοράμε καθημερινά τις κρέμες μας-ενυδατική προσώπου, αντηλιακή προσώπου για να μη κάνουμε πανάδες και ρυτίδες, και κρέμα ματιών πριν κοιμηθούμε. Κυκλοφορούν ωραιότατες οικονομικές κρέμες στα φαρμακεία.

2.Βάζουμε πάντα προϊόντα προστασίας στα μαλλιά μας όταν πάμε στη θάλασσα για να μη χάσουν τη λάμψη τους.

3.Αν έχουμε παραπανίσια κιλά ξεκινάμε θερμιδομετρική δίαιτα. Απλά αφαιρούμε 300 με 400 θερμίδες από το σύνολο των θερμίδων που καταναλώναμε καθημερινά. Πολύ απλό και πολύ αποτελεσματικό. Αν π.χ. καταναλώνουμε 1300 θερμίδες την ημέρα, θα κατέβουμε στις 900 με 1000 χωρίς να στερούμαστε τίποτα.

4.Πριν φάμε πίνουμε ένα ποτήρι νερό που μας κόβει την όρεξη και στη διάρκεια του γεύματος, σε κάθε μπουκιά ακουμπάμε το πιρούνι στο τραπέζι και το ξαναπιάνουμε για την επόμενη μπουκιά. Έτσι τρώμε αργά και όχι λαίμαργα.

5.Κινούμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε-περπάτημα, ρακέτες, ποδήλατο, απλές ασκήσεις στο σπίτι όποτε μπορούμε-.Για καλύτερα αποτελέσματα επισκεπτόμαστε το γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα από 1 ½ ώρα.

6.Δώστε ωραίο σχήμα στο φρύδι σας. Μην το παραμελείτε. Όταν το φρύδι είναι ”καθαρό” και έχει όμορφο σχήμα, τα μάτια φαίνονται πολύ πιο ωραία.

7.Να προσέχετε το μακιγιάζ σας. Όταν βάφετε πολύ έντονα τα μάτια-προτιμώ τις γήινες αποχρώσεις- να βάζετε απαλό κραγιόν και αντίποδα- όταν βάφετε απαλά τα μάτια, επιλέξτε ένα έντονο κραγιόν-για πολύ ιδιαίτερες βραδιές- εγώ τρελαίνομαι για κόκκινα χείλη.

8.Πάντα να προσέχετε τα άκρα σας. Μανικιούρ και πεντικιούρ οπωσδήποτε 1 φορά το μήνα. Κόψτε από κάτι άλλο. Όταν τα άκρα δεν είναι περιποιημένα, έχετε χάσει όλο το παιχνίδι.

9.Το μεγαλύτερο μυστικό μου είναι ότι είμαι αισιόδοξη και σκέφτομαι θετικά πάντα ότι κι αν μου συμβαίνει. Έτσι χαμογελάω συχνά και να ξέρετε ότι το χαμόγελο, είναι το καλύτερο make up μιας γυναίκας !!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments