Αθλητισμός

“Athens Alive” με μορφή… χιονοστιβάδας – Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος, δεν… ακούγεται ο Παϊρότζ

“Athens Alive” με μορφή… χιονοστιβάδας – Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος, δεν… ακούγεται ο Παϊρότζ
Πληροφορίες και σενάρια που φέρνουν στο... κόκκινο την αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού.

Με μορφή χιονοστιβάδας έρχονται τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες για το "Athens Alive" και την επικείμενη κρίσιμη συνάντηση των εκπροσώπων του κονσόρτσιουμ που εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την πλευρά της κυβέρνησης.

Ορισμένα σενάρια θέλουν τις δύο πλευρές να τα λένε ακόμα και σήμερα επί αθηναϊκού εδάφους, χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται στη Σόφια, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Γιαννακόπουλο την επόμενη εβδομάδα για να τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

Όπως και να ‘χει, το σίγουρο είναι πως παρά την παρουσία του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και τις συζητήσεις για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την "Pan Asia", το "Athens Alive" παραμένει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Το ίδιο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που φαίνεται πιο αποφασισμένος από κάθε άλλη φορά να κάνει δική του την ποδοσφαιρική ομάδα και δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες.

Τη στιγμή, μάλιστα, που οι πληροφορίες για την "Pan Asia" έχουν μειωθεί και όλοι περιμένουν τον οικονομικό έλεγχο για να δουν αν θα προχωρήσει τελικά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, το "Athens Alive" με ανακοινώσεις και συναντήσεις προχωράει κανονικά στο δρόμο του για να αλλάξει το τοπίο στην Αθήνα και κατ’ επέκταση και στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Χαμός" με Athens Alive και Pan Asia – "Που είναι ο… Γκραντ"; – "Ελάτε να σώσετε τον Παναθηναϊκό"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments