Lifestyle

Η Αθηνά από το LAPD γυμνόστηθη [pics]

Η Αθηνά από το LAPD γυμνόστηθη [pics]
Η ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά LAPD, ως η όμορφη αστυνομικός Αθηνά. Στο παρελθόν όμως είχε εμφανιστεί γυμνόστηθη σε κινηματογραφική ταινία.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου έκανε την σέξι «Αθηνά» στο LAPD, κερδίζοντας τις εντυπώσεις όχι μόνο με την ερμηνεία της αλλά και με την ομορφιά της. Το 2006 είχε εμφανιστεί γυμνόστηθη στην κινηματογραφική ταινία, “Πεθαίνοντας στην Αθήνα” προκαλώντας αίσθηση. Η Βίκυ Παπαδοπούλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι στις 9 Φεβρουαρίου 1982. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Δυο μέρες μόνο. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η σειρά, η Βίκυ κατάφερε να ξεχωρίσει και να εδραιώσει την θέση της στο χώρο. Ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές Η τελευταία παράσταση, 10η εντολή, Έχω ένα μυστικό και L.A.P.D. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Θάνο Τοκάκη, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου του 2017 στην Πάτμο. Η ίδια έχει δηλώσει ότι αρχικά επιθυμούσε να γίνει κριτικός θεάτρου, αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments