Πολιτική

“Σόου” Καμμένου με φόντο το Καστελόριζο

“Σόου” Καμμένου με φόντο το Καστελόριζο
Στόχος να δοθεί ένα μήνυμα προς την Τουρκία μετά από την προκλητική στάση του Ταγίπ Ερντογάν, λένε από το ΥΕΑΜ.

Ως άλλος Παπανδρέου, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε μια κίνηση που προκαλεί αντιδράσεις, καθώς επιθυμεί να μεταφέρει στο Καστελόριζο την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το capital.gr, ιδέα είναι να συνεδριάσει στο Καστελόριζο η εν λόγω Επιτροπή την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου – χωρίς ωστόσο να αποσαφηνιστεί εάν θα είναι πριν ή μετά το κρίσιμο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ιδέα είναι να τονωθεί το φρόνημα των πολιτών, μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν ο οποίος βάζει θέμα Λωζάνης αλλά και να σταλεί ένα συμβολικό μήνυμα ότι οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών δεν είναι αφημένοι, αλλά προστατεύονται πλήρως τόσο από την πολιτική όσο και την φυσική ηγεσία του υπουργείου. Κι επίσης ότι η στήριξη αυτή είναι ασφαλώς διακομματική.

Σύμφωνα με το σχέδιο, -το οποίο προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα στους βουλευτές που το έμαθαν- τα περίπου σαράντα μέλη της Επιτροπής θα μεταβούν στο Καστελόριζο με εναέρια μέσα. 

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο νησί, το οποίο απέχει είκοσι λεπτά με καραβάκι από την Τουρκική πόλη Κας, είχε επιλέξει και ο Γιώργος Παπανδρέου για το διάγγελμα εισόδου της Ελλάδας στο πρώτο Μνημόνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments