Τεχνολογία

Apple: Χρήση drones για βελτίωση των υπηρεσιών της στους χάρτες

Apple: Χρήση drones για βελτίωση των υπηρεσιών της στους χάρτες
Γνωρίζοντας ότι τα ανταγωνιστικά Google Maps είναι κορυφή στις πληροφορίες σχετικά με χάρτες αυτή τη στιγμή, η Apple καινοτομεί ρίχνοντας στο παιχνίδι του ανταγωνισμού τα drones της.

​Ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να ρίξει στη μάχη τα drones ώστε να μπορέσει να βελτιώσει τις υπηρεσίες της στους χάρτες και να πλησιάσει την κορυφαία στο είδος Google. Τα drones θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν και να αναβαθμίσουν πληροφορίες για τους χάρτες γρηγορότερα από τον στρατό των μίνι βανς με κάμερες και αισθητήρες που χρησιμοποιεί η Google.

Η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας μιας ομάδας από γκουρού της ρομποτικής και συλλογής-ανάλυσης δεδομένων για να χειριστούν τα drones και να αναλύσουν τα δεδομένα που θα φέρουν κατά την επιστροφή τους στη βάση. Η Apple ελπίζει ότι τα drones θα είναι σε θέση να εξετάζουν τα οδικά σήματα, να βρίσκουν τις αλλαγές δρόμων και να αναφέρουν αν και σε ποιες περιοχές γίνονται έργα, στέλνοντας πίσω τις πληροφορίες στις ομάδες που τάχιστα θα ενημερώνουν την εφαρμογή των χαρτών στα iPhone, ώστε να παρέχουν και στους χρήστες ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο. 

Η Apple δουλεύει παράλληλα και σε νέες λειτουργίες των νέων χαρτών, συμπεριλαμβανομένων προβολών μέσα από κτήρια και βελτιώσεις στην πλοήγηση με αυτοκίνητο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments