Τεχνολογία

Έλον Μασκ: Ο πιο αξιοθαύμαστος τεχνολογικός ηγέτης για το 2016

Έλον Μασκ: Ο πιο αξιοθαύμαστος τεχνολογικός ηγέτης για το 2016
Στην έρευνα στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 700 ιδρυτές startups, το 23% ψήφισε τον Έλον Μάσκ, με τους Τζεφ Μπέζος, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Στιβ Τζομπς να ακολουθούν.

​Στο πλάισιο μιας νέας έρευνας, εκατοντάδες ιδρυτές startups, δήλωσαν οτι θαυμάζουν περισσότερο τον Έλον Μασκ, τον επικεφαλής της Tesla Motors και της SpaceX, ξεχωρίζοντάς τον με ποσοστό 23%.  Ο Τζεφ Μπέζος της Amazon ήρθε δεύτερος κερδίζοντας το 10% των προτιμήσεων ενώ ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έλαβε 6% και ο Στιβ Τζομπς 5%.

Οι απαντήσεις δόθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας State of Startups από το VC First Round Capitals στο πορτφόλιο του οποίου βρίσκονται εταιρείες όπως η Uber. Για τις ανάγκες της έρευνας συμμετείχαν περισσότεροι από 700 ιδρυτές startups και απάντησαν σε μια μεγάλη γκάμα ερωτήσεων που αφορούσαν τα πάντα. Από την ατμόσφαιρα των επενδύσεων ως τις ευκαιρίες εταιρικής ανάπτυξης.

Πρόκειται για τη δεύτερη έρευνα της συγκεκριμένης εταιρείας και ο Μασκ είχε ψηφιστεί ξανά πιο αξιοθαύμαστος τεχνολογικός ηγέτης για το 2015.

Σχετικά με τα υπόλοιπα ευρήματα της έρευνας, διαπιστώθηκε μεγάλη βελτίωση στο κλίμα των startups. Αν και το 2015 το 73% των ιδρυτών νεοφυών επιχειρήσεων πίστευε ότι ο χώρος αποτελεί κατά ένα ποσοστό μια φούσκα, φέτος αυτό το νούμερο έπεσε στο 53%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments