Μedia

Σημαντική αύξηση στον τζίρο των media για το γ΄ τρίμηνο

Σημαντική αύξηση στον τζίρο των media για το γ΄ τρίμηνο
Επιστροφή στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μετά από την αρνητική πορεία του κλάδου το 2015 δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Άνοδο σημείωσε ο τζίρος στον κλάδο της ενημέρωσης και της επικοινωνίας για το γ’ τρίμηνο του 2016, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Σύμφωνα με αυτά, ο τζίρος στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις παρουσίασε άνοδο κατά 6,3% έναντι πτώσης 36,3% το αντίστοιχο διάστημα του 2015.

Ο κύκλος εργασιών παράλληλα, στις δραστηριότητες προγραμματισμού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών σημείωσε αύξηση κατά 7,9% έναντι μείωσης 34,8% το γ’ τρίμηνο του 2015.

Σε τριμηνιαία βάση, ο τζίρος στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις υποχώρησε κατά 20,5% έναντι πτώσης 31,8% το β’ τρίμηνο του 2016.

Όσον αφορά τέλος, τις δραστηριότητες προγραμματισμού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, ο κύκλος εργασιών συρρικνώθηκε κατά 33,5% έναντι «βουτιάς» 52,8% το προηγούμενο τρίμηνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments