Πολιτική

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τα εργασιακά

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τα εργασιακά
Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την ΝΔ ότι "υλοποίησε ως κυβέρνηση τις πιο σκληρές αντεργατικές πολιτικές".

Επίθεση στη ΝΔ για τα εργασιακά, εξαπολύει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την ΝΔ ότι “υλοποίησε ως κυβέρνηση τις πιο σκληρές αντεργατικές πολιτικές. Θεώρησε, και συνεχίζει να θεωρεί, τα δικαιώματα των εργαζομένων “εμπόδιο” στην ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου. Ο πρόεδρός της, Κ. Μητσοτάκης, δεν ντράπηκε να χαρακτηρίσει “ιδεοληψία” την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων”.

Σύμφωνα με την προσέγγιση του κυβερνώντος κόμματος, “το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την επαναρύθμιση της αγοράς εργασίας, αλλά ότι η κυβέρνηση παλεύει να ξαναχτίσει αυτά που γκρέμισαν οι ίδιοι, παρέα με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου”.

Κλείνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει και το περιστατικό που σημειώθηκε στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ: Καλεί, έτσι, τον πρόεδρο της ΝΔ, “αντί, λοιπόν, να ασχολείται με την απεργία, να ασχοληθεί καλύτερα με τους πλαστογράφους και καλπονοθευτές που έχει στο κόμμα του, τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Σπανάκης. Αυτή είναι η αντίληψή του, εξάλλου, για το εργατικό κίνημα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments