Πολιτισμός

Κ. Βρανά: Στην τελική 5άδα με τους καλύτερους κωμικούς του κόσμου!

Κ. Βρανά: Στην τελική 5άδα με τους καλύτερους κωμικούς του κόσμου!
Απόψε ο τελικός, ενώ ο νικητής θα αναδεχθεί με ψηφοφορία του κοινού.

Η Κατερίνα Βρανά είναι και επίσημα μια από τους 5 κορυφαίους κωμικούς του πλανήτη. Η μοναδική γυναίκα. Η μοναδική Ελληνίδα. Η επίδοσή της στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» της έδωσε την εκτόξευση στον μεγάλο τελικό. Και μάλιστα, οι τρεις κριτές της έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (9-10-10)! Και τώρα, η πρωτιά της Κατερίνας είναι στο χέρι σας, αφού ο κόσμος είναι αυτός που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Οι πέντε υποψήφιοι κωμικοί, Κατερίνα Βρανά (Ελλάδα), Mino Van Nassau (Ινδία), David Kilimnik (Ισραήλ), Harith Iskander (Μαλαισία), Alex Calleja (Φιλιππίνες) παρουσιάζουν σήμερα για τελευταία φορά τα σόου τους, τα οποία μεταδίδονται σε live steaming στο www.youtube.com/laughfactory.

Εάν θέλετε μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στην ψηφοφορία. Ειδικότερα, σήμερα 8 Δεκεμβρίου στις 21.00 (ώρα Ελλάδος) είναι ο τελικός. Οι πέντε υποψήφιοι κωμικοί θα παρουσιάσουν στην Φινλανδία για τελευταία φορά τα σόου τους. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχετε ΜΟΝΟ 24 ώρες στη διάθεσή σας για να ψηφίσετε. Μπείτε λοιπόν στις 21.00 στο www.youtube.com/laughfactory και δείτε σε live streaming το σόου της. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσειι αφού τελειώσει ο διαγωνισμός.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν το 2014, όταν αναδείχθηκε νικητής ο Φιλανδός Ίσμο Λέικολα.

Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος συνολικά 89 κωμικοί από 56 χώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments