Πολιτική

Μπακογιάννη: Πολιτική αλλαγή εδώ και τώρα για να πάμε μπροστά

Μπακογιάννη: Πολιτική αλλαγή εδώ και τώρα για να πάμε μπροστά
Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του κόμματος για την οικονομία, την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση.

Την ανάγκη άμεσης πολιτικής αλλαγής, προκειμένου η χώρα να πάει μπροστά, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο επιχειρηματικό δείπνο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. 

Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, η οποία βρίσκεται από χθες στη Λάρισα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνΗΣης του Αλέξη Τσίπρα για ιδεοληπτικές εμμονές, που ενοχοποιούν το επιχειρηματικό κέρδος και για υπονόμευση των επενδύσεων και της προσέλκυσης κεφαλαίων.

Η πρώην υπουργός χαρακτήρισε ανέφικτους τους στόχους του προϋπολογισμού, άσκησε δριμύτατη κριτική στο μείγμα της κυβερνητικής πολιτικής και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, επισημαίνοντας πως η όσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μένει στην εξουσία, τόσο μεγαλύτερη είναι η ζημιά για τη χώρα. Μάλιστα, η κυρία Μπακογιάννη παρουσίασε και τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της ΝΔ για την οικονομία, την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση.

Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θέτοντας ένα ξεκάθαρο πλαίσιο αρχών για την επόμενη μέρα της οικονομίας, με επίκεντρο τη μείωση της φορολογίας, την αντίστοιχη μείωση της κρατικής δαπάνης, την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων, την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της ανεργίας και τις μεταρρυθμίσεις, δεσμεύτηκε πως η ΝΔ θα αλλάξει το επενδυτικό κλίμα, θα εργαστεί για να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον που θα επιτρέψει στην επιχειρηματικότητα όχι μόνο να σταθεί στα πόδια της, αλλά να προχωρήσει μπροστά και να δώσει προοπτική και ελπίδα στους πολίτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments