Lifestyle

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός που δεν αξίζει τα λεφτά του!

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός που δεν αξίζει τα λεφτά του!
Στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, την πρώτη θέση καταλαμβάνει πάλι ο Τζόνι Ντεπ.

Τη λίστα με τους ηθοποιούς, που δεν αξίζουν τα λεφτά τους για το 2016 δημοσίευσε το περιοδικό Forbes και ο Johnny Depp, όπως συνέβη και πέρυσι, βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Ο τρόπος, με τον οποίο έγινε ο υπολογισμός των ακριβοπληρωμένων ηθοποιών που δεν τον αξίζουν, περιλαμβάνει μια συγκριτική ανάλυση των σημαντικότερων ταινιών τους πριν τον Ιούνιο του 2016, με το ποσό που αντιστοιχεί στον κάθε ηθοποιό σε σχέση με την επιτυχία τους στο παγκόσμιο box – office.

Ο 53χρονος Johnny Depp, πρωταγωνιστής στην ταινία «Alice Through the Looking Glass» (με μόνο 300 εκ. δολάρια παγκοσμίως και προϋπολογισμό 170 εκ. δολάρια), στο «Mortdecai» και στο «Black mass», έφερε έσοδα στις ταινίες του 2.80 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώθηκε, ενώ ο 48χρονος Will Smith με την αποτυχία της ταινίας «Concussion» (εισπράξεις 48 εκ. δολάρια με προϋπολογισμό 35 εκ. δολάρια) και του «Focus» (εισπράξεις 160 εκ. δολάρια με προϋπολογισμό 50 εκ. δολάρια), βρέθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Johnny Depp

Εντύπωση προκαλούν επίσης τα ονόματα των George Clooney και Leonardo DiCaprio που βρίσκονται στη λίστα στις θέσεις 5 και 8, αντίστοιχα!

Στη θέση νούμερο 9, βρίσκεται η μοναδική γυναίκα ηθοποιός της λίστας, η Julia Roberts, ενώ ο Adam Sandler, ο οποίος έχει βρεθεί αρκετές φορές στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, φέτος κατέλαβε την έκτη θέση.

Αποτέλεσμα εικόνας για julia roberts

Η δεκάδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς που το δεν αξίζουν1. Johnny Depp2. Will Smith3. Channing Tatum4. Will Ferrell5. George Clooney6. Adam Sandler7. Mark Wahlberg8. Leonardo DiCaprio9. Julia Roberts10. Bradley Cooper

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments