Ζώδια

Χορός Πλανητών Ιανουαρίου: Πρώτος μήνας 2017

Χορός Πλανητών Ιανουαρίου: Πρώτος μήνας 2017
Η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και των δύο πηγών φωτός, της Σελήνης και του Ηλιου, καθώς και οι μεταξύ τους όψεις, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις του κάθε μήνα.

Ακολουθούν οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών καθώς και οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες για τον Ιανουάριο.

3 Ιανουαρίου: Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη (19:40)Αυξημένη διπλωματία και διάθεση για φλερτ. Οι ευεργετικές δυνατότητες των πλανητών της κοινωνικότητας και του έρωτα λειτουργούν στον βέλτιστο βαθμό.

11 Ιανουαρίου: Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (07:14)Η προσπάθεια μας για επιτυχία, εξουσία και καταξίωση μας στέφεται με τις δάφνες της νίκης. Επωφεληθείτε από την αστρική εύνοια για να επιτύχετε τους στόχους σας.

20 Ιανουαρίου: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (13.56)Εξαιρετική ευκαιρία για ερωτικά και οικονομικά. Είστε συγκεντρωμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυτό σας βοηθάει να πάρετε σωστές αποφάσεις για κάθε τομέα.

23 Ιανουαρίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (21:28)Η διαίσθηση σας λειτουργεί στο φουλ και η φαντασία σας οργιάζει, ενώ τα λεγόμενα σας ακούγονται με προσοχή. Είναι ιδανική διέλευση για καλλιτέχνες και συγγραφείς.

26 Ιανουαρίου: Αφροδίτη χιαστί με τον Δία (08:01)Θετική διάθεση και συνεργασία τόσο στον ερωτικό όσο και στον κοινωνικό τομέα επιφέρει αυτή η διέλευση. Βιώνετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους γύρω σας, ενώ λαμβάνετε σωστές αποφάσεις στα οικονομικά. Ιδανική διέλευση για επενδύσεις.

29 Ιανουαρίου: Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (20.21)Μυστικά αποκαλύπτονται και πολύτιμες πληροφορίες έρχονται στο φως. Επωφεληθείτε από αυτή τη διέλευση για να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα εφόδια και να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας για το μέλλον.

1 Ιανουαρίου: Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα (06:52)Ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο και η ορμή το Άρη διοχετεύεται σε απρόβλεπτες κατευθύνσεις. Προσοχή σε συγκρούσεις στην οικογένεια και τα επαγγελματικά.

7 Ιανουαρίου: Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα (06:44)Τα δύο ουράνια σώματα μαζί δημιουργούν μία σκοτεινή δύναμη που βγάζει στη φόρα μυστικά και φιλοδοξίες ταράζοντας τα νερά σε ερωτικά και επαγγελματικά.

10 Ιανουαρίου: Ηλιος σε τετράγωνο με Ουρανό (16:22)Περίοδος αλλαγών και αναταραχών αυτή η διέλευση μας ωθεί να κάνουμε τα πράγματα με το δικό μας τρόπο, ωστόσο τα όρια μεταξύ σωστού και λάθους θα είναι θολά και χρειάζονται προσοχή.

12 Ιανουαρίου: Ηλιος σε τετράγωνο με τον Δία (04:42)Αυξημένη αυτοπεποίθηση και υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σας παραπλανήσουν και να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Κινηθείτε προσεκτικά.

18 Ιανουαρίου: Άρης χιαστί με τον Δία (18:50)Ανυπομονησία και βιαστικές κινήσεις χαρακτηρίζουν αυτή τη διέλευση. Μην παρασυρθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις γιατί τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια.

19 Ιανουαρίου: Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (09:15)Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι σε εμπόδια και προβλήματα και μπορεί να εκδηλώσετε έντονο στρες ή συναισθήματα θλίψης. Μην τα αφήσετε να σας επηρεάσουν.

27 Ιανουαρίου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (17:49)Δυσκολίες επικοινωνίας και κατανόησης των γύρω σας φέρνει αυτή η αστρική συνάντηση. Μην πιέσετε καταστάσεις στα ερωτικά σας γιατί θα επιτύχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πηγή: astrology4u.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments