Σ. Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης | Pagenews.gr
Pagenews Team 16 Σεπτεμβρίου 2016, 16:55 16 Σεπτεμβρίου 2016, 16:55

Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός στον κόσμο είναι σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, η Σοφία Βεργκάρα. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου, με έσοδα 43 εκατ. δολάρια.

Το Forbes αναφέρει πως το χάσμα των αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων είναι πολύ μικρότερο σε ηθοποιούς της τηλεόρασης από ό,τι στον κινηματογράφο, όπου ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός, Ντουέιν Τζόνσον, με αμοιβές που στο σύνολό τους αγγίζουν τα 64,5 εκατομμύρια δολάρια, κέρδισε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την υψηλότερα αμειβομένη γυναίκα ηθοποιό, την Τζένιφερ Λόρενς.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών, συνήθως, διαπραγματεύονται όλοι μαζί τις αμοιβές τους, ενώ εκείνοι των ταινιών ξεχωριστά.

Η Κάλεϊ Κουόκο, δεύτερη στη λίστα του Forbes, έβγαλε σχεδόν τα μισά από τα κέρδη της Βεργκάρα. Ωστόσο, εξακολουθεί να βγάζει ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Ο συμπρωταγωνιστής της, Τζιμ Πάρσονς, βρίσκεται στην κορυφή των ανδρών ηθοποιών το 2015, με κέρδη 29 εκατομμύρια δολάρια.