Πολιτισμός

Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει με το “About Sex”

Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει με το “About Sex”
Μια παράσταση-stand up comedy, που ασχολείται αποκλειστικά με το... σεξ επιστρέφει από τις 28 Σεπτεμβρίου στο θέατρο 104 και μόνο για 12 βραδιές.

Την περασμένη σεζόν, η Κατερίνα Βρανά έκανε… διδακτορικό πάνω στο σεξ και μοιράστηκε με το κοινό όλα όσα ανακάλυψε μέσα από την ξεκαρδιστική stand up παράστασή της “About Sex”. Το αποτέλεσμα; Για τρεις ημέρες κάθε εβδομάδα το θέατρο 104 ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Η παράσταση ταξίδεψε τον Ιούλιο στο Λονδίνο για δύο ημέρες που τελικά, έγιναν τρεις ενώ παίχτηκε και για πέντε ημέρες στο φεστιβάλ του Εδιμβούργου!

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, γι’ αυτό και η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει και φέτος στη σκηνή του θεάτρου 104 με το “About Sex”. 

Πρόκειται για μια παράσταση που ασχολείται με το σεξ. Γιατί φαίνεται πως όλοι ασχολούνται με το σεξ. Όχι με το σεξ όπως το ξέραμε τόσα χρόνια τώρα αλλά με έναν νέο, διαφορετικό τρόπο.Τρανταχτά παραδείγματα: οι διαφημίσεις, τα περιοδικά, το Tinder, τα «βρώμικα» sms, οι σχέσεις μας και η ενόργανη γυμναστική.

Η παράσταση είναι σέξι, εκπαιδευτική -ασχολείται ακόμη και με τις πάπιες – και πάρα πολύ αστεία. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ασχοληθείς με το σεξ παρά μέσω της κωμωδίας; Και μάλιστα όταν κωμικός είναι μια γυναίκα;

info:Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, τηλ.: 210 3455020 Από 28 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, κάθε Τετάρτη και Κυριακή Ώρα: 21.15 Διάρκεια: 90’ Εισιτήρια: 10 € Προπώληση: viva

Αυστηρά άνω των 18. Δεν είναι χυδαίο. Είναι, απλά, πολύ επεξηγηματικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments