Ελλάδα

Ο Μπουτάρης “τα βάζει” με τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ

Ο Μπουτάρης “τα βάζει” με τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ
Δεν γίνεται να κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι των δημοτικών υπηρεσιών, σημείωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Έντονη επίθεση κατά των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης , σε δηλώσεις του στο ρ/σ «Πρακτορείο» τη Δευτέρα, αναφέροντας πως θα ζητήσει την επιστράτευση από τον υπουργό Υποδομών κατά της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

«Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη να κάνει επιστράτευση. Δεν γίνεται ο κόσμος να ταλαιπωρείται. Δεν μπορεί να κινηθεί η πόλη» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης. Τόνισε ακόμη ότι θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι «όσοι δουλεύουν σε δημόσιες συγκοινωνίες δεν δουλεύουν σε ιδιωτική επιχείρηση διότι εξυπηρετούν όλο τον κόσμο» και χαρακτήρισε «πρώτη προτεραιότητα» την εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Όσα λεφτά κι αν σου χρωστάω, από τη στιγμή που δουλεύεις σε δημοτική επιχείρηση, η απεργία δεν υπάρχει σαν έννοια. Δεν μπορείς να κάνεις απεργία επειδή σου χρωστάει δύο μήνες λεφτά» υπογράμμισε ο δήμαρχος.

Κάλεσε επίσης τους εργαζόμενους να κατέβουν σήμερα κιόλας στην Αθήνα και να επιδιώξουν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι «διαλύεται η πόλη, η αγορά δεν μπορεί να δουλέψει και όλος ο κόσμος ταλαιπωρείται».

Υποστήριξε στη συνέχεια πως «το πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν γίνει μία διαδημοτική επιχείρηση και καταγγείλει ο Δήμος πια τη σύμβαση αυτή και αποκάλυψε πως «είμαστε σε σκέψεις να το κάνουμε και να καταγγελθεί αυτή η σύμβαση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments