Βρείτε online «παρέα» για το κατοικίδιό σας | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Σεπτεμβρίου 2016, 14:45

Δυναμικά έχει ξεκινήσει την παρουσία της στην Ελλάδα η νέα online υπηρεσία Keeppet, που ενώνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με φιλόζωους που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Keeppet έγινε η αγαπημένη εναλλακτική των ιδιοκτητών ζώων που θέλουν να πάνε διακοπές και δεν έχουν που να αφήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Ως νεοφυής ελληνική επιχείρηση, το Keeppet στεγάζεται στο Orange Grove, την επιχειρηματική θερμοκοιτίδα της Ολλανδικής πρεσβείας, και διακρίθηκε στον επιχειρηματικό διαγωνισμό “The Squeeze” που διοργάνωσε η πρεσβεία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κερδίζοντας ένα από τα δύο βραβεία του διαγωνισμού.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει ήδη προσφέρει περισσότερες από 3400 νύχτες σπιτικής φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα καθώς πάνω από 800 keepers σε όλη την Ελλάδα, έχουν φιλοξενήσει στο σπίτι τους σκύλους, γάτες, παπαγάλους, καναρίνια, κουνέλια και … ινδικά χοιρίδια.

Κατά τη διάρκεια του τριμήνου Ιουνίου – Αυγούστου και σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, αυξήθηκαν κατά 55% οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που γράφτηκαν στην πλατφόρμα, οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 80% και οι νύχτες φιλοξενίας κατά 120%. 

Έχοντας καταγράψει εννέα μήνες επιτυχημένης λειτουργίας σε όλη την Ελλάδα, το Keeppet ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και στην Κύπρο όπου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές Οκτωβρίου.