Lifestyle

Η ωραιότερη γυναίκα για το 2016…

Η ωραιότερη γυναίκα για το 2016…
Στα 47 της χρόνια, η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον ψηφίστηκε ως η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2016!

Η Τζένιφερ Άνιστον ψηφίστηκε στα 47 της ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2016, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE! Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό για τον γάμο της αλλά και για το πώς διατηρεί την σιλουέτα και την εμφάνισή της.

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα αστέρια στο Χόλιγουντ, παρ’ όλα αυτά ένιωσε ιδιαίτερα κολακευμένη όταν της ανακοινώθηκε ότι είχε επιλεγεί ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Η ηθοποιός λέει ότι έχει μάθει να αγαπά την εμφάνισή της με το πέρασμα του χρόνου κι επιμένει ότι αισθάνεται καλά και δυνατή επειδή είναι υγιής.

H 47χρονη πλέον σταρ του Χόλιγουντ, ανέφερε ότι παλιά ήταν παχουλή και ότι δεν πρόσεχε καθόλου τη διατροφή της. Τώρα όμως η όμορφη ηθοποιός συνδυάζει τη διατροφή της με άσκηση τουλάχιστον έξι φορές την εβδομάδα για περίπου μία ώρα. Είναι παντρεμένη με τον Τζάστιν Θερού και λέει ότι είναι ευτυχισμένη. «Μαγειρεύουμε και κάνουμε γυμναστική μαζί. Με κάνει να γελάω και μου αρέσει το ότι είναι έξυπνος και ταλαντούχος σε ό,τι κάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον έγγαμο βίο της.

Όταν την ρώτησαν πώς ορίζει την ομορφιά, εκείνη απάντησε: «Εσωτερική αυτοπεποίθηση. Ειρήνη. Γαλήνη. Καλοσύνη. Ειλικρίνεια. Μια ζωή που να τη ζεις καλά. Έχοντας περάσει από διάφορα, δεν νιώθω ντροπή για πράγματα που δεν έχουν πάει με τον τρόπο που θεωρούσα ότι θα έπρεπε. Δεν πρέπει να επιτρέπεις στους άλλους να κριτικάρουν τη ζωή σου και να σε κάνουν να νιώθεις σαν να έχεις αποτύχει σε κάτι. Αυτό είναι απλά τοξικό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments