Lifestyle

Η… σκληρή Τζένιφερ Λόπεζ

Η… σκληρή Τζένιφερ Λόπεζ
Λίγο καιρό μετά την είδηση ότι η λατίνα σταρ και ο Κάσπερ Σμαρτ χώρισαν, ένας πρώην σύζυγος εμφανίζεται και δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα της!

Η γνωστή ιστορία του Χόλιγουντ! Όταν ένας/μια celebrity γίνεται γνωστό ότι έχει χωρίσει, εμφανίζεται ο/η πρώην και κάνουν δηλώσεις για την περίοδο που υπήρξαν μαζί! Και κατά συντριπτική πλειοψηφία οι αποκαλύψεις δεν είναι κολακευτικές. 

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Τζένιφερ Λόπεζ. Η διάσημη λατίνα τραγουδίστρια ως γνωστόν εδώ και κάποιο διάστημα έχει πλέον χωρίσει από τον τελευταίο της σύντροφο Κάσπερ Σμαρτ, ωστόσο αυτός που βγήκε κι έκανε τις δηλώσεις δεν ήταν ο Κάσπερ αλλά ο πρώτος σύζυγός της, Ojani Noa. 

O Ojani παρουσιάζει μία άλλη Jennifer, μία σκληρή γυναίκα που παράτησε τα πάντα για την καριέρα της. Για εκείνον ήταν “ο έρωτας της ζωής του”, ήθελε να μείνει για πάντα μαζί της και εκείνη τον παράτησε για τη δόξα και το χρήμα. Παντρεύτηκαν το 1997 και η καρδιά του έσπασε σε χίλια κομμάτια όταν εκείνη έκλεισε την πόρτα του σπιτιού τους. Του πήρε χρόνια να το ξεπεράσει, καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει πως η JLo άφησε τον γάμο τους για μερικές επιτυχίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments