Βίτσας: Όποιος δεν πληρώσει, δεν παίρνει άδεια | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Σεπτεμβρίου 2016, 11:21

Στο θέμα της ολοκλήρωσης για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε ο Δημήτρης Βίτσας, με δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας , ερωτώμενος για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με την παραχώρηση των καναλιών, σημείωσε πως »κοντά σιμά είναι τα Γιάννενα, 26 Σεπτεμβρίου πρέπει να καταβληθεί το 1/3 του ποσού… δεν είναι το πόθεν και το έσχες, αλλά αν έχουν οι υποψήφιοι ζεστό χρήμα. Τα βάζουν εντάξει… δεν τα βάζουν; τίτλοι τέλους, και πηγαίνουμε στον επόμενο».

Ο κ. Βίτσας επέμεινε ότι η Επιτροπή για τις αδειοδοτήσεις «έκανε τη δουλειά της, η επιτροπή της Βουλής θα κάνει τη δική της, και στο τέλος έρχεται η ώρα της Κρίσεως». «Όταν πρέπει να δώσετε τα χρήματα πρέπει να τα έχετε τόσο απλό είναι» σχολίασε.

Σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ ο υπουργός ανέφερε ότι «σε όλους θα άρεσε να λέγαμε ότι μειώνουμε φόρους και εγώ θα ψήφιζα να μειωθούν οι φόροι αν γινόταν ψηφοφορία». Ο κ. Βίτσας τόνισε ότι άρχισε να μειώνεται η ανεργία, ενώ ανέφερε με νόημα για τον κ. Μητσοτάκη «εγώ δεν είμαι φανατικός της ανάπτυξης με οποίο τρόπο, είμαι οπαδός της δίκαιης ανάπτυξης».

Όσον αφορά τα ειδικά μισθολόγια των στρατιωτικών διαβεβαίωσε ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

TAGS: