Πολιτική

Δένδιας: Η διαδικασία με τις άδειες στερείται σοβαρότητας

Δένδιας: Η διαδικασία με τις άδειες στερείται σοβαρότητας
"Ό,τι και να σας πω η δική μου ικανότητα πρόβλεψης δεν ανταποκρίνεται στην κυβερνητική φαντασία", είπε ο κ. Δένδιας.

Η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών στερείται της απαραίτητης σοβαρότητας, τόνισε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Νομίζω ότι αποδεικνύεται ότι όλη αυτή η διαδικασία στερείται κατ’ ελάχιστο της απαραίτητης σοβαρότητας. Ας μην κοροϊδευόμαστε, η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας για να καταλαβαίνει ότι εμφανίζοντας πληρεξούσια νεκρών που αφορούν εν υποθήκευση βοσκότοπων δεν μπορεί κανείς να τεκμηριώσει οικονομική επάρκεια και να διαχειριστεί σοβαρά μέσο ενημέρωσης», είπε ο Νίκος Δένδιας.

Και πρόσθεσε: «Μάγος δεν είμαι. Ειλικρινά πάρα πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται αυτή η κυβέρνηση τα πράγματα με εκπλήσσει δυσάρεστα. Ο,τι και να σας πω η δική μου ικανότητα πρόβλεψης δεν ανταποκρίνεται στην κυβερνητική φαντασία και στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα. Περιμένω και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θεσμικό κομμάτι αυτής της ιστορίας, αφού σε έναν βαθμό γελοιοποιήθηκε το πραγματικό, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και το θεσμικό. Να δούμε πως το ανώτατο δικαστήριο της χώρας κρίνει τη συνταγματικότητα ή μη της κυβερνητικής προσπάθειας ελέγχου των μέσων μαζικής ενημέρωσης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments