Κουντουρά: Στο Παρίσι για τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Σεπτεμβρίου 2016, 13:40

 Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ιnternational French Travel Market – TOP RESA 2016, που πραγματοποιείται στο Παρίσι, 20- 23 Σεπτεμβρίου θα παραστεί η αν. υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η αν. υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, θα παρευρεθούν την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της Έκθεσης και, στη συνέχεια, θα επισκεφθούν το ελληνικό Περίπτερο, όπου συμμετέχουν και 20 συνεκθέτες: Περιφέρειες, δήμοι και τουριστικές επιχειρήσεις.

Η κα Κουντουρά θα συναντηθεί με κυβερνητικούς αξιωματούχους, τουριστικούς φορείς, και εκπροσώπους tour operators, ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιρειών της Γαλλίας, για την προώθηση της Ελλάδας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού 365 μέρες το χρόνο και την ανάπτυξη συνεργασιών για τη νέα τουριστική περίοδο.

Ο ΕΟΤ διοργανώνει, με τη στήριξη και τη συνεργασία της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι, ειδική εκδήλωση για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας με προσκεκλημένους θεσμικούς και τουριστικούς παράγοντες της Γαλλίας, Φιλέλληνες, εξέχοντες Έλληνες που ζουν στο Παρίσι και δημοσιογράφους. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή.