Ζώδια

Scrub απ’ τα χεράκια σας κατά της κυτταρίτιδας

Scrub απ’ τα χεράκια σας κατά της κυτταρίτιδας
Μια εναλλακτική χρήση του καφέ, στις υπηρεσίες της ομορφιάς σας!

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε στο τέλος του, ωστόσο καλό θα ήταν να μην επαναπαυόμαστε σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνισή μας και να τρέχουμε όταν έρθει και πάλι η άνοιξη. Επομένως, πρέπει να συνεχίσουμε να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα το επόμενο καλοκαίρι που θα δοκιμάζουμε τα νέα μας μαγιό! 

Η φύση είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης μας στον δύσκολο αγώνα κατά τις κυτταρίτιδας και αυτό πρέπει να μας παρηγορεί, μιας και μας δίνει τέλειες και ανέξοδες συνταγές-λύσεις για κάθε μας πρόβλημα. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να δοκιμάζατε το πιο εύκολο scrub με καφέ που θα κάνει την κυτταρίτιδα παρελθόν;

Υλικά:1/4 φλιτζάνι αλεσμένους κόκκους καφέ1/2 έως 1 φλιτζάνι λάδι καρύδας

Εκτέλεση: Για να κάνετε αυτό το σπιτικό scrub καφέ ρίξτε τα 2 υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε συνεχώς, έως ότου ομογενοποιηθούν και δημιουργηθεί μια παχύρρευστη πάστα. Απλώστε το scrub στην προβληματική περιοχή και με απαλές κυκλικές κινήσεις κάντε μασάζ. Στο τέλος ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Φροντίστε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα, προκειμένου να δείτε αποτελέσματα.Ο καφές θα απολεπίσει βαθιά την επιδερμίδα σας, διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα, ενώ παράλληλα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αφήνοντας το δέρμα απαλό και λείο.

tipΜπορείτε να αντικαταστήσετε το λάδι καρύδας, με μέλι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments