Αυτοκίνητο

Mercedes- Benz: Επιλέγουμε εξουσιοδοτημένα συνεργεία

Mercedes- Benz: Επιλέγουμε εξουσιοδοτημένα συνεργεία
Η Mercedes- Benz επισημαίνει τα πλεονεκτήματα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός οτι η ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν επιδέχεται εκπτώσεις.

​Η οικονοµική ύφεση των τελευταίων ετών έχει επιφέρει σηµαντικές αλλαγές στον τρόπο µε τον οποίο αντιµετωπίζουν την τακτική συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου τους οι περισσότεροι ιδιοκτήτες, καθώς επιζητούν κάθε δυνατό µέσο προκειµένου να µειώσουν το κόστος που σχετίζεται µε αυτές.

Σύµφωνα µε µια κοινή αντίληψη ένας εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η επιλογή µη εξουσιοδοτηµένων συνεργείων τα οποία θεωρούνται, λανθασµένα βέβαια, πιο οικονοµικές λύσεις σε σχέση µε τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία.

Ο «µύθος» αυτός για τα µη εξουσιοδοτηµένα συνεργεία καταρρίπτεται αν για παράδειγµα δούµε το Δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών της Mercedes-Benz Ελλάς, που αποτελείται από αξιόπιστους συνεργάτες οι οποίοι όχι µόνο έχουν ελεγχθεί αρχικά κατά τη φάση της εξουσιοδότησης προκειµένου να διαπιστωθεί ότι πληρούν τις πανευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας, αλλά υπόκεινται και σε επαναληπτικούς ελέγχους κάθε δύο έτη, ώστε να επιβεβαιωθεί η αδιάλειπτη τήρησή τους.

Οι συγκεκριµένες προδιαγραφές καλύπτουν όλο το εύρος λειτουργίας ξεκινώντας από την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισµού, τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την επισκευή και καταλήγοντας στην πιστοποίηση και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού.

Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζονται το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και η συνεχής ενηµέρωση του τεχνικού προσωπικού για τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες των οχηµάτων.

Χαρακτηριστικά που αν µη τι άλλο σχετίζονται µε την ποιότητα και την αποτελεσµατικότητα της επισκευής και κατ’ επέκταση µε την ασφάλεια του αυτοκινήτου η οποία δεν επιδέχεται εκπτώσεις!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments