Lifestyle

Α. Τζολί: Ζητά διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ

Α. Τζολί: Ζητά διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ
Η αιτία δεν είναι κάποιο "τρίτο πρόσωπο" ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά η λάθος ανατροφή των παιδιών από πλευράς του Πιτ.

Σαν βόμβα έχει σκάσει στον χώρο της showbiz η είδηση ότι η Αντζελίνα Τζολί ζητά διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ γιατί διαφωνεί πλέον με τον τρόπο που χειρίζεται την ανατροφή των παιδιών τους. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Δευτέρα λόγω αγεφύρωτων διαφορών και ζητά την φυσική επιμέλεια – και όχι την νομική – των 6 παιδιών τους και ζητά από τον δικαστή να επιτρέψει στον Πιτ να βλέπει τα παιδιά τους μόνο σε επισκέψεις.

Ανώνυμη πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο δίκτυο ΤΜΖ ότι η Τζολί πήρε αυτή την απόφαση γιατί διαφωνεί με τον τρόπο που μεγαλώνει ο Πιτ τα παιδιά τους. Οι μέθοδοί του την κάνουν έξαλλη! Ξεκαθαρίζουν ωστόσο, ότι δεν υπάρχει θέμα “τρίτου προσώπου” ανάμεσα στο ζευγάρι και ότι η απόφασή της προέρχεται καθαρά και μόνο από το συγκεκριμένο θέμα με τα παιδιά. 

Ο δικηγόρος της πασίγνωστης πρωταγωνίστριας επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ότι η Τζολί κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή», ανέφερε ο κ. Ρόμπερτ Όφερ.

Να σημειωθεί ότι στα χαρτιά του διαζυγίου, αναφέρεται η ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου 2016. Οι δυο σταρ παντρεύτηκαν το 2014 και είναι μαζί από το 2004.

Τελευταία φορά που το ζευγάρι έκανε κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όπου εθεάθησαν με τα δίδυμα βιολογικά παιδιά τους, Νοξ και Βίβιεν, να παίρνουν πρωινό με αφορμή τα γενέθλια των μικρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments