Μήνυση εναντίον του Τζιμ Κάρεϊ για τον θάνατο της Καθριόνα Γουάιτ | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Σεπτεμβρίου 2016, 12:07 20 Σεπτεμβρίου 2016, 12:07

Έναν χρόνο μετά την αυτοκτονία της Καθριόνα Γουάιτ, πρώην αγαπημένης του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ, ο εν διαστάσει σύζυγός της Μαρκ Μπάρτον κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου κωμικού.

Ειδικότερα,  κατηγόρησε τον Κάρεϊ πως χρησιμοποίησε «τον τεράστιο πλούτο του και τη φήμη του» ώστε να προμηθεύσει με παράνομα φάρμακα την Καθριόνα Γουάιτ, τα οποία εν τέλει οδήγησαν στον θάνατό της. Ακόμα, υποστήριξε πως ο σταρ του Χόλιγουντ προμήθευσε τα μοιραία φάρμακα, ενώ γνώριζε την εύθραυστη κατάσταση της Γουάιτ λόγω της κατάθλιψης που την βασάνιζε, αλλά και εξαιτίας της απόπειρας αυτοκτονίας που είχε επιχειρήσει στο παρελθόν. 

Η μήνυση, η οποία κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, υποστηρίζει πως: «Μετά τον θάνατό της, ο κύριος Κάρεϊ έλαβε τα μέτρα του ώστε να καλύψει και να περιπλέξει τις πληροφορίες σχετικά με την ανάμειξη και την ενοχή του στον τραγικό θάνατο της κυρίας Γουάιτ».

Ακόμα, ο Μπάρτον αποκάλυψε πως στη σχέση του με την άτυχη 28χρονη, ο διάσημος κωμικός ήθελε να ελέγχει την Γουάιτ, καθώς την παρακολουθούσε με κάμερες ασφαλείας.

Από την πλευρά του ο δημοφιλής κωμικός σχολίασε την κίνηση του Μπάρτον ως «τεράστια ντροπή». Ο ίδιος υποστήριξε πως: «Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να καθίσω σε ένα δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να το τελειώσει το θέμα, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ορθώσεις το ανάστημά σου και να υπερασπιστείς την τιμή σου ενάντια στην κακία του κόσμου. Δεν θα ανεχτώ αυτή την άκαρδη προσπάθεια να εκμεταλλευτούν εμένα ή την γυναίκα που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Κατ γεννήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος δεν μπορούσε να το ελέγξει κανένας. Πραγματικά ελπίζω κάποια μέρα σύντομα οι άνθρωποι να σταματήσουν να προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό και να την αφήσουν να αναπαυθεί εν ειρήνη».