Μedia

Μπρούσκο: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος;

Μπρούσκο: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος;
Με γυρίσματα στα Χανιά, στην Κύπρο αλλά και στη Βαρκελώνη άρχισε η νέα σεζόν για τους συντελεστές του Μπρούσκο που αναμένεται να έχει πολλές ανατροπές.

Με γυρίσματα στα Χανιά, στην Κύπρο αλλά και στη Βαρκελώνη άρχισε η νέα σεζόν για τους συντελεστές του Μπρούσκο. Σύμφωνα με τα τρέιλερ της σειράς, ο νέος κύκλος αναμένεται με πολλές ανατροπές.

Στα Χανιά βρέθηκε σχεδόν όλο το καστ. Αφού πραγματοποιήθηκαν κάποιες σκηνές στο Παλιό Λιμάνι της πόλης, όλοι μεταφέρθηκαν στο φαράγγι της Σαμαριάς. Στα γυρίσματα, στην Κρήτη, συμμετείχε και ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο οποίος αναμένεται να υποδυθεί έναν Κρητικό που θα προκαλέσει πολλές ανατροπές.

Αμέσως μετά, κάποιοι από τους ηθοποιούς ταξίδεψαν στην Ισπανία, και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, όπου έγινε άλλος ένας προορισμός στο εξωτερικό για το Μπρούσκο. Εκεί, εκτός από τον Ανδρέα Γεωργίου και την Ελένη Βαΐτσου, βρέθηκε και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για την Έλενα Παλουμπή, η οποία θα υποδυθεί τη Χαρά και θα πάρει μέρος στο σίριαλ για λίγα επεισόδια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, το Μπρούσκο θα αρχίσει ξανά να προβάλλεται καθημερινά στις 21.00 από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου – αν και υπάρχει το ενδεχόμενο το πρώτο επεισόδιο να προβληθεί υπό μορφή τηλεταινίας, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments