Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο για το perouka gate | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Σεπτεμβρίου 2016, 10:21 20 Σεπτεμβρίου 2016, 10:21

Ανεβαίνει πολύ το πολιτικό «θερμόμετρο» με φόντο τη μάχη, τις εξελίξεις και τα παρατράγουδα στο τηλεοπτικό τοπίο. Κυβέρνηση και ΝΔ δεν σταματούν να ρίχνουν εκατέρωθεν «βολές», ενώ ο σάλος γύρω από το perouka gate επιμένει, παρά τους τίτλους τέλους που έτριξε το Star με το Σαλτογιάννη.

«Ο κ. Παππάς θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμεραγκ για τον ίδιο τον υπουργό-καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή τους. Σήμερα μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό», τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Και προσθέτει: «Όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ. Περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την λυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι υπουργός… Επικρατείας!».

Η απάντηση του κ. Παππά ήταν λιτή και δηκτική: «Καμία πρωτοτυπία. Την ανακοίνωση της Ν.Δ. την έχουν γράψει οι φέροντες περούκα εδώ και τρεις μέρες».

TAGS: