Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες προτιμούν μια ΝΔ στην αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες προτιμούν μια ΝΔ στην αντιπολίτευση
Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση Κουμουτσάκου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

«Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος δεν χάνουν ευκαιρία να συνηγορούν υπέρ της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο, ακόμα και σε άσχετες ανακοινώσεις τους», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ, για τη δήλωση που έκανε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι «τα σημερινά “γενέθλια” έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν “ηθικού πλεονεκτήματος”. Απόδειξη, το θέμα του διαγωνισμού παρωδία, του διαγωνισμού οπερέτα, που έχει γίνει μπούμερανγκ, αν όχι Βατερλό για την κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου- Παππά».

«Δηλώσεις σαν αυτή είναι χρήσιμες, αφού υπενθυμίζουν διαρκώς στους πολίτες ποιος αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των πιο αδύναμων, και ποιος στηρίζει τους ισχυρούς», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «ακόμα περιμένουμε, βέβαια, απαντήσεις για τον κ. Παπασταύρου, τον Κήρυκα, τη στήριξη του δημάρχου Ωραιοκάστρου, τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου, και για τόσα πολλά ακόμα, που έχουμε χάσει πια τον λογαριασμό».

«Να είναι βέβαιοι», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ότι οι πολίτες προτιμούν μια ΝΔ στην αντιπολίτευση, ασχολούμενη με τη διαδικτυακή αναζήτηση ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στην κυβέρνηση, να περικόπτει την χρηματοδότηση σε Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments