Πολιτική

Τα “χώνει” και ο Κουρουμπλής στον Παππά

Τα “χώνει” και ο Κουρουμπλής στον Παππά
"Αδειάζει" στεγνά τον υπουργό Επικρατείας και ο κ. Κουρουμπλής. Η "φαγωμάρα" στο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Καλογρίτσα ολοένα και εντείνεται.

Χάνει σχεδόν όλους τους υποστηρικτές του ο υπουργός Επικρατείας. ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση βγάζουν μία εικόνα διάσπασης, η οποία ούτε επικοινωνιακά δεν φαίνεται να μαζεύεται. Μετά και τα τελευταία αποκαλυπτήρια για τον κ. Καλογρίτσα, οι ενδοκυβερνητικές και οι εσωκομματικές κόντρες εντείνονται, ενώ ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δέχεται απανωτά πλήγματα, στην πορεία μάλιστα για την ανακοίνωση της απόφασης του ΣτΕ.

Δήλωση-βόμβα, με την οποία «αδειάζει» στεγνά το Νίκο Παππά, έκανε την Τρίτη ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Όσοι τον ανακήρυξαν ως καναλάρχη, έχουν ευθύνες. Και ποινικές και πολιτικές», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

«Αυτός και αυτοί που τον ανακήρυξαν υπερθεματιστή έχουν ευθύνη;» ρωτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών στη συνέντευξή του στο BHMA FM, με τον ίδιο να απαντά: «Βεβαίως, αν αποδειχθούν στοιχεία, βεβαίως, έχουν ευθύνη. Και ποινικές και πολιτικές».

«Ο κύριος αυτός, αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι θα πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι, τέτοιες διασφαλίσεις έκανε αυτή η κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Όσον αφορά την δανειοδότηση Καλογρίτσα με αφορμή τις αποκαλύψεις για το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM για την Τράπεζα Αττικής, ο υπουργός ζήτησε «να μας καταθέσει ο κ. Στουρνάρας, όλα τα στοιχεία. Τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια. Το απαιτούμε, ναι, το απαιτώ εγώ και με δημόσια τοποθέτηση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments