Από την Παρασκευή τελικά η διακοπή στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Κατερίνης | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Σεπτεμβρίου 2016, 16:27 21 Σεπτεμβρίου 2016, 16:27

Αναβολή κατά μία ημέρα, λόγω επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων, πήραν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν ανακοινωθεί ότι θα ισχύσουν από την Πέμπτη στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών στο ύψος της Κατερίνης.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή (23/9) από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο (24/9) από τις 6.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Εφέσου (429ο χιλιόμετρο) έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο), στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο των παραπάνω τροποποιημένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τα οχήματα θα εκτρέπονται με έξοδο από την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Εφέσου και μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης, όπου θα εισέρχονται πάλι στη εθνική οδό, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Επίσης ο περιορισμός της κίνησης των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας από το 426ο χιλιόμετρο έως το 429ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, μεταφέρεται τα εξής χρονικά διαστήματα:
από τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης έως τις 7 το πρωί της Παρασκευής
από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 7 το πρωί του Σαββάτου
από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.