Hot

Άντρας και coctail πάνε “πακέτο”

Άντρας και coctail πάνε “πακέτο”
Ξέχνα όσα ήξερες! Οι άντρες πίνουν cocktail και μάλιστα από πολύ παλιά.

​Έχεις βρεθεί σίγουρα κι εσύ κάποια στιγμή στην άβολη θέση να παραγγέλνεις ένα cocktail και όταν έρχεται με τους κομμένους ανανάδες, τα γλειφιτζούρια και τα maraschino να μην θες και πολύ να σε δουν να κυκλοφορείς με αυτό στο χέρι.

Κι αυτός ο μικρός σου δισταγμός είναι επειδή υπάρχει η πεποίθηση ότι οι άνδρες πρέπει να έχουν old fashioned ποτήρια στο χέρι με σκέτα ποτά χωρίς πάγο. Ξέχνα όσα ήξερες και αφέσου στα cocktail σαν να μην υπάρχει αύριο.

Οι άντρες πίνουν cocktail και μάλιστα από πολύ παλιά. Ο ορισμός του cocktail που εμφανίζεται το 1806, φωτογραφίζει το Old Fashioned, ένα από τα πλέον ανδρικά cocktail στην ιστορία των ποτών.Για να ακολουθήσουν τα Blue Blazer του Προέδρου Grant το 1830, τα White Russians που έπιναν οι μπολσεβίκοι στις αρχές του 20ου αιώνα, τα Daiquiri του Hemingway και τα Vesper του James Bond.

Η ιστορία του άνδρα και των cocktail είναι λοιπόν παλαιά.

Το πώς φαίνεσαι με το ποτό σου στο χέρι είναι καθαρά θέμα δικό σου. Οπότε δεν είναι ανάγκη να κολλάς σε δεισιδαιμονίες του παρελθόντος. Ειδικά όταν υπάρχουν τόσα σπουδαία cocktail στα bar εκεί έξω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments