Lifestyle

Μπραντ Πιτ: Έξαλλος με όσα διαδίδει η Αντζελίνα Τζολί

Μπραντ Πιτ: Έξαλλος με όσα διαδίδει η Αντζελίνα Τζολί
Οι αναφορές της Τζολί για τον Πιτ ότι η κατανάλωση αλκοόλ και ουσιών σε συνδυασμό με τα προβλήματα διαχείρισης του θυμού του τον κάνουν βίαιο με τα παιδιά τους, έχουν βγάλει τον ηθοποιό εκτός εαυτού και περνάει στην αντεπίθεση.

“Θα σε πολεμήσω όσο χρειαστεί για τα παιδιά”, φέρεται να δηλώνει, προφανώς ως απάντηση στους ισχυρισμούς της Αντζελίνα σχετικά με τα προβλήματά του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ο Μπραντ Πιτ αφήνοντας στο παρελθόν ειδήσεις που τον θέλουν να την παρακαλάει να βρουν μια πολιτισμένη λύση για το καλό των παιδιών τους. 

Από την πλευρά της η Τζολί είναι ανένδοτη και κάνει ξεκάθαρο ότι δεν αντέχει άλλο να ζει με το σύζυγό της, ενώ τα ταμπλόιντς την θέλουν σε ιδιωτικό χώρο με ομάδα δικηγόρων και επικεφαλής την διάσημη δικηγόρο Λόρεν Γουόσερ -που είχε αναλάβει και το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ- να καταστρώνει τις επόμενες κινήσεις της.

Βάσει των εξελίξεων, η λογική λέει πως ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε και θα είναι μακρύς και ενδιαφέρων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού, ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός οδήγησε την Άντζι στο να επισπεύσει τις διαδικασίες, γεγονός που φυσικά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί! Οι κακές γλώσσες λένε πως είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη της Μαριόν Κοτιγιάρ που οι φήμες την θέλουν να διατηρεί εδώ και δύο χρόνια σχέση με τον Πιτ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments