Lifestyle

Πιτ – Τζολί: Πώς θα χωρίσουν την περιουσία τους;

Πιτ – Τζολί: Πώς θα χωρίσουν την περιουσία τους;
Τα αμερικανικά ταμπλόιντς έχουν ήδη βγάλει τα κομπιουτεράκια τους και κάνουν υπολογισμούς!

Στον απόηχο της είδησης για το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου και 12 χρόνια σχέσης, δεν είναι λίγα τα διεθνή ΜΜΕ που έβγαλαν τα… κομπιουτεράκια τους και άρχισαν να υπολογίζουν το τεράστιο ποσό που θα κληθούν να χωρίσουν οι δικηγόροι των λαμπερών σταρ.

Μέχρι στιγμής τα σενάρια για τον πραγματικό λόγο του χωρισμού των Brangelina δίνουν και παίρνουν, παρά το γεγονός ότι η Τζολί προέβαλε ως επίσημη αιτία του διαζυγίου τον τρόπο που ο σύζυγός της επιλέγει να μεγαλώνει τα έξι τους παιδιά, ζητώντας μάλιστα την αποκλειστική τους επιμέλεια. Και παρά το γεγονός ότι η πανέμορφη ηθοποιός δεν σκοπεύει να ζητήσει διατροφή, το δυσθεώρητο ύψος της κοινής τους περιουσίας μαζί με την έλλειψη προγαμιαίου συμφωνητικού σίγουρα περιπλέκουν το «ξεκαθάρισμα των λογαριασμών» μεταξύ των δύο πρώην αγαπημένων συντρόφων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Mirror, η κοινή περιουσία του ζευγαριού αγγίζει τα 400 εκατομμύρια δολάρια (358 εκατομμύρια ευρώ). Ειδικότερα, η Αντζελίνα – η οποία μόλις πέρυσι έβγαλε 15 εκατ. δολάρια – διαθέτει περιουσία ύψους 150 εκατομμυρίων, ενώ ο σύζυγός της την ξεπερνά, με 240 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Ένα μεγάλο μέρος αυτής της κοινής περιουσίας είναι δεσμευμένο στα τεράστια ακίνητα που έχει αγοράσει το ζεύγος σε διάφορα μέρη του πλανήτη, και των οποίων οι τίτλοι ιδιοκτησίας φέρουν το όνομα της Τζολί, σύμφωνα με πληροφορίες. Ένα από αυτά τα ακίνητα είναι ένα παραθαλάσσιο αγρόκτημα στη Σάντα Μπάρμπαρα, αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το πιο ακριβό απόκτημά τους φαίνεται να είναι το Σατό Μιραβάλ, μια αχανής έκταση στη Γαλλία αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία περιλαμβάνει αμπέλια και ένα οινοποιείο.

Η περιουσία του ζευγαριού περιλαμβάνει επιπλέον σπίτια στο Λονδίνο, τη Νέα Ορλεάνη και το Λος Άντζελες, τα οποία οι Brangelina αγόρασαν από κοινού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η επαγγελματική συνεργασία τους σε διάφορους τομείς καθιστά ακόμα πιο δύσκολη τη μοιρασιά. Η εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, η οποία έχει να επιδείξει ταινίες όπως το “The Big Short”, το “Eat, Pray, Love” και το “12 Years a Slave”, έχει εξαιρετικά υψηλά έσοδα, μέρος των οποίων δικαιούται και η Αντζελίνα Τζολί, λόγω της συμβολής της στη συγγραφή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία αυτών των φιλμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments